Rabat i Dubai med My Emirates Pass

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Passagerer hos Emirates som indtil den 30. september 2017 flyver til Dubai kan få væsentlige rabatter på restauranter, seværdigheder og andre aktiviteter.

Med ‘My Emirates Pass’ programmet skal du kun fremvise dit boardingkort og identifikation. Håbet er at gøre Dubai mere attraktiv for besøgende også i sommermånederne.

Dubai
Dubai

Deltagende lokationer

Hele listen med selskaber der deltager kan du finde her (klik). Du kan også finde de øvrige vilkår der. Mange af restauranterne og cafeerne finder du i populære luksushotellerne i byen. Det er helt klart et kig på listen værd for at se om der er noget der kan fristes. Blandt andet Hyatt Regency, Grand Hyatt,  Le Meridien og Sheraton Jumeirah Beach tilbyder op til 20% rabat på mad og drikkevarer. Også hos Haagen-Dasz og Costa Coffee kan du spare på regningen i hele De Forenede Arabiske Emirater.

Blandt aktiviterne kan der nævnes Ski Dubai, Wild Wadi Waterparken, Heli Dubai, Legoland og diverse golfbaner. Også hos adskillige spa’s på 5-stjernede hoteller kan du få rabat.

Flyver du med Emirates til Dubai om sommeren kan det godt betale sig at se om du kan bruge en af rabatterne på listen.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *