Åben hus lørdag: Emirates er igen på udkig efter dansk kabinepersonale

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates er rigtig glade for dansk arbejdskraft, og har allerede 80 danskere ansat i organisationen, men ønsker sig endnu flere. Verdens største luftfartsselskab inviterer derfor til åbent hus på lørdag d. 24. juni på Hotel Marriott i København.

Hos Emirates har man positive erfaringer med danskere i arbejdsstyrken. Danskere mestrer ofte flere sprog, hvilket er afgørende i en global virksomhed som Emirates, de er gode holdspillere, der bidrager positivt til et team og de tænker proaktivt – kvaliteter, der alle er vigtige, når der både skal leveres fremragende service og sikkerheden ombord.

Derfor er verdens største luftfartsselskab atter på jagt efter danske kandidater til selskabets kabinepersonale ved et åbent hus-arrangement nu på lørdag d. 24. juni i København.

Kvalificerer man sig ved arrangementet i København, vil resten af processen og selve træningen finde sted på flyselskabets topmoderne facilitet i Dubai, De Forenede Arabiske Emirater, hvor oplæringen til jobbet som kabinepersonale hos Emirates foregår.

En global arbejdsplads med flere fordele

Emirates’ kabinebesætning består af over 160 nationaliteter – noget som flyselskabet ser som helt naturligt, eftersom Emirates har passagerer fra hele verden og flyver til flere end 130 byer på seks kontinenter.

– Dubai er en fantastisk metropol at have base i med dejligt vejr og masser af ting at se og gøre. Og hvis jeg har brug for forandring, så er Seychellerne eller Maldiverne kun fire timers flyvning væk – og til en rimelig pris takket være mine medarbejderfordele. Emirates sørger for en fin centralt beliggende lejlighed, som jeg deler med to søde kollegaer. Udover det er lønnen skattefri, og særlige medarbejderrabatter på både shopping og oplevelser i hele Dubai betyder, at lønnen rækker endnu længere. Jobbet er virkelig en fantastisk mulighed for at se verden – og endda blive betalt for det. Jeg elsker det, siger danske Josephine Reitz Banke, der eransat som kabinepersonale hos Emirates.

Alt Emirates’ kabinepersonale er baseret i Dubai, hvor de nyder godt af attraktive ansættelsesvilkår – blandt andet skattefri løn, bolig stillet til rådighed af Emirates, gratis transport til og fra arbejde samt en god sundhedsordning. Derudover kan Emirates’ kabinepersonale benytte sig af eksklusive rabatter på et bredt udvalg af indkøbs- og fritidsaktiviteter i Dubai.

Som kabinepersonale i verdens største luftfartsselskab kommer man af gode grunde langt omkring i verden – også når man har fri – man kan nemlig drage fordel af luftfartsselskabets globale netværk af spændende destinationer på fordelagtige vilkår. Og det gælder vel at mærke både for én selv samt ens familie og venner.

Yderligere oplysninger omkring kravene til rekrutteringsprocessen og åben dag-arrangementet kan findes på emirates.com/careers.

Emirates Recruitment Open Day

Lørdag d. 24. juni, kl. 09.00

Marriott Hotel
Kalvebod Brygge nr. 5

Registrér på forhånd HER

Kilde: PressemeddelseHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *