AAL: 17% flere rejsende gennem terminalen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I august har der i Aalborg Lufthavn været en stigning på knap 17 procent i antallet af rejsende gennem terminalen i forhold til juli.

I sammenligning med august 2019 er 44,3 procent af trafikken nu tilbage i august 2020.

Siden Danmark lukkede ned i marts, har udenrigstrafikken og især chartertrafikken været på et meget lavt blus, men i august 2020 ses en større stigning i antal rejsende til udlandet end i de forgangne måneder. 

Vi ser i år en august med over 25 procent flere rejsende til udlandet end i juli, når vi tæller både udenrigs- og charterpassagerer. Det er interessant, da juli normalvis er en langt større feriemåned end august, men i denne uvante situation er det en positiv udvikling. Således går det i den rigtige retning, hvor også KLM her fra den 1. september er tilbage med hele tre daglige afgange til Amsterdam, som giver en langt større fleksibilitet for især de forretningsrejsende.

lufthavnsdirektør Søren Svendsen.  

Antallet af indenrigsrejsende er stigende

Det er fortsat de indenrigsrejsende, der står for langt størstedelen af det samlede antal rejsende i august 2020. Alt i alt er 74,2 procent af indenrigspassagerene tilbage i Aalborg Lufthavn – med 44.688 rejsende til og fra København og Bornholm i august i år mod 60.243 rejsende i august 2019.

Efter sommerferien er erhvervslivet så småt ved at komme i omdrejninger igen, hvilket normalt betyder mange flere rejsende til København. Ligesom i juli ser vi også stadig mange ferierejsende på ruten i august, hvor særligt de fortsat billige flybilletter spiller ind.

lufthavnsdirektør Søren Svendsen.  

 I Aalborg lufthavn var der i august 2020 55.944 passagerer igennem terminalen mod 126.303 passagerer i august 2019 – svarende til en samlet tilbagegang på 55,7 procent.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *