Årets ITB Berlin starter i dag og Emirates har en kæmpestand på 480 kvm

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates er tilbage på ITB Berlin fra 5. til 7. marts. Messen byder bl.a. på muligheden for at prøvesidde sæderne i luftfartsselskabets meget roste Premium Economy-kabine og den luksuriøse First Class Suite.

Det er ikke hver dag, man får muligheden for at opleve Emirates’ berømte First Class Suite og  luftfartsselskabets senest tilføjede rejseklasse, Premium Economy. Men på årets ITB i Berlin er der en unik mulighed for at opleve begge produkter – endda uden et boardingkort.

Verdens største luftfartsselskab er nemlig tilbage på rejsemessen i Berlin og deltager med en imponerende messestand i to etager, der demonstrerer en række af luftfartsselskabets seneste nyheder – både i form af interiører, samarbejder og andre initiativer. Med deltagelsen vil Emirates sende et signal om, at man ønsker både at konsolidere sin tilstedeværelse på det europæiske marked – og fortsætte med at udbygge partnerskaber, ruter og samarbejder.

Emirates standen i Hal 2.2 stand 101 på årets ITB Berlin. Foto: Emirate / PR

Emirates er derfor klar til tre hektiske dage på ITB Berlin bl.a. med planer om at lancere nye partnerskaber og udvide eksisterende samarbejder med lokale og regionale rejsepartnere, herunder luftfartsselskaber, for at forbedre forbindelserne for rejsende til og fra store europæiske rejseknudepunkter. Derudover har de planer om at lancere strategiske partnerskaber med rejse- og turismeorganisationer, der skal fremme rejser til og fra Europa gennem fælles markedsføring og andre initiativer.

  • Oplev Emirates populære Premium Economy-sæde. Emirates længeventede Premium Economy-produkt blev præsenteret på Arabian Travel Market i 2022. Produktet er til dato tilgængeligt på 27 A380’ere på 15 destinationer – bl.a. New York (JFK), Los Angeles, London (LHR) og mest interessant i en dansk kontekst: Sydney, Auckland, Melbourne, Singapore, Tokyo, Mumbai og Bangalore.
  • Emirates First Class Suite i Boeing 777-300ER versionen er også for første gang med på Berlinmessen. Her kan man teste den fuldt lukkede suite, og der er også mulighed for at opleve Emirates’ Boeing 777 Business Class-produkt – sammen med den seneste version af A380’erens Onboard Lounge & Bar samt First Class Shower Spa.
  • Mere bæredygtige løsninger står højt på Emirates’ agenda. På Berlinmessen præsenteres en række initiativer inden for luftfartsselskabets tre fokusområder: Reducér udledninger, forbrug ansvarligt og beskyt biodiversitet og levesteder.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *