Årets nok bedste rejsejulekalender er startet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ho Ho Ho – Det er igen blevet den 1. december og vi er på InsideFlyer igen klar med vores traditionelle rejsejulekalender. Der vil vi fra i dag og frem til juleaften give dig mulighed for at vinde en ekstra julegave.

Vi starter årets nok bedste rejsejulekalender med at give dig mulighed for at vinde nyeste rejseteknologi for den rejsende. Du kan i dag vinde en BAGTAG Flex.

BAGTAG Flex er et elektronisk bagagemærke. Foto: BAGTAG

BAGTAG Flex er faktisk helt uden et batteri, så den skal ikke lades op og du kan derfor bruge den uden bekymring om at den løber tør for strøm. Din bagage er sikret.

Hvordan vinder du?

Du vinder ved at deltage i dagens lodtrækning. Du finder dagens låge ved at klikke herunder:

Fra InsideFlyer ønsker vi dig held og lykke og en rigtig god jul.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Jens Hansen siger

  Det burde nok nævnes i teksten, at konkurrencen ikke er dansk, men europæisk, hvilket mindsker gevinstchancen markant. Og måske derfor afholder nogle fra at deltage, fordi man samtidig skal acceptere at modtage mail-reklamer, ikke kun vedr. Danmark, men world wide.

  jeg har i al fald derfor valgt, ikke at deltage.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Jens,
   Tak for din kommentar. Vi sikre at dette står mere tydeligt fra i morgen. Det er som sagt noget der står i konkurrencebetingelserne, men vi skriver den også i selve vores daglige artikel.
   Man kan til enhver til melde sig nemt fra et nyhedsbrev fra os – det gøres nemt og let nederst i hvert nyhedsbrev.
   Hilsen
   InsideFlyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *