Air Canada lancerer fly med ren Business Class på indenrigs ruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det canadiske flyselskab, benytter nu en flåde af Airbus A319-fly – kun udstyret med Business Class – til indenrigsflyvninger.

Air Canada transformerede forinden corona krisen, tre Airbus A319 fly, fra standard konfigurationen med 120 sæder, til en ren Business Class-kabine med blot 58 sæder. Flyene bruges normalt til at flyve sportshold og større VIP grupper rundt i Nordamerika, men eftersom efterspørgslen er lav på dette for tiden indsættes de som “corona-sikrede” fly i rutefart mellem tre canadiske storbyer.

Billede: Air Canada Jetz

God afstand

Med den komplette Business-kabine, sigter selskabet mod at opretholde essentiel indenrigstransport, og samtidig sikre afstand mellem de rejsende, således at Corona-smitte ombord kan minimeres.

Airlines like Air Canada are trying whatever they can to motivate traffic back into the planes in this transitional period

Air Canada chief financial officer Michael Rousseau

De tre byer som der flyves mellem, med de specialindrettede fly, er Toronto, Montreal og Ottawa. Der vil være en morgen- og en aftenafgang mellem hver af de tre byer, hvilket også betyder at alle tre business-fly vil være beskæftigede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *