Air Canada: Ny indretning for deres første Boeing 787 Dreamliner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air Canada har lige offentliggjort deres indretning på deres første Boeing 787 Dreamliner.

Vores første intryk af dette er at vi er imponeret over dette på deres business class og premium economy. Dog ser det for de fleste rejsende ikke så godt ud på deres economy. Mere om dette lidt senere.

Air Canada Boeing 787 Business Class:

Air Canada har valgt at bruge en omvendt “sildebens” indretning og det giver dem 20 sæder. Der er masser af privathed og luft omkring og det ser virkelig ud til at blive en bedre oplevelse end deres ældre kabiner. Dette bliver en fornøjelse sammen med deres underholdningssystem og dejlig store skærme.

bonusfeber - AC 787 business class

 

Air Canada Boeing 787 Premium Economy:

Air Canada valgte en 2-3-2 opstilling af deres nye Premium Economy. Dette ser ud til at være udemærket og sæderne gode. Lidt samme fornemmelse som man får i samme opstilling ved SAS på deres langruter på deres A330/A340 fly (dog ikke at sammeligne grundet aldersforskellen på flyene og kabinen).

bonusfeber - AC 787 premium economy

 

Air Canada Boeing 787 Economy:

Air Canada laver en 3-3-3 opstilling i Economy og dette ser ud til at være “sild i tønde” opstillingen. Med kort afstand til sædet foran ser det ud til at det ikke vil være markedets bedste valg. Dog ser skærmen og underholdningssystemet ud til at være i et godt setup og dette kan mildne det lidt. Men en stor person vil ikke få det så behagelig på deres langrute.

bonusfeber - AC 787 economy

 

Konklusionen er at det på Business Class og Premium Economy er udemærket og der vil støjniveauet og alt det gode om Dreamlineren komme den rejsende til gode. Dette vil vi glæde os til at prøve senere. På Economy vil det være en smule mere udfordrende men nok noget vi kommer til at se mere og mere af i fremtiden. Economy vil som vi har forudsagt i en tidligere artikel være et område hvor plads, service og tillæg vil blive en hverdag (læs mere her: http://bonusfeberdk.wpengine.com/fremtiden-flypassagerer/).

Air Canada sætter deres første Boeing 787 Dreamliner ind på ruten mellem Toronto og Tel Aviv fra july 2014 og man kan allerede booke det nu. Det er god meget begrænset mulighed for at finde bonusbilletter til deres business class via Aeroplan.

Se mere her fra Air Canada: http://787.aircanada.com/en

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *