Air France øger i Billund

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der sker mange nyheder i Billund for tiden, og nu kan der tilføjes endnu en nyhed til listen. Air France udvider atter antallet af afgange til 3 daglige fra Billund, 3 gange om ugen

Da Air France tilbage i 2010, lancerede sin rute mellem Billund og Paris Charles De Gaulle. ja så blev ruten annonceret åbnet ved brug af 50 sæders Embraer 145, og ved hjælp af 3 daglige frekvenser mellem Billund og Paris.

Nu her i 2022 er billedet et helt andet, og Air France bruger sine Embraers i en blanding mellem 170 og 190 versionerne på ruten. Disse flytyper har plads til nogle flere personer ombord på pr afgang end datidens mindre Embraer fly

Den 3. daglige afgang vender tilbage

Som tidligere nævnt startede ruten med 3 daglige afgange, men grundet Covid-19 pandemien blev ruten, ligesom mange andre ruter lukket i en periode. Ruten genåbnede 14. Juni 2021, med 2 ugentlige afgange, og der skulle ikke gå længe, før ruten igen var på daglig basis, og senere igen tilbage på 2 daglige afgange. Nu kommer den 3 daglige afgang så retur til Billund.

Den 3 daglige afgang vil gå 3 gange om ugen, fra den 26 Marts 2023, som på samme tid er starten af sommerprogrammet. Den 3 daglige afgang der vender tilbage til Billund er på rutenummer AF1762/1763, som er en formiddagsrotation. Yderligere ændringer der sker på ruten er at afgangen afgangen om eftermiddagen på ruten AF1264/1265, bliver taget ud af programmet de dage hvor der ikke flyves 3 daglige afgange. Den 3. daglige afgang, vil i første omgang blive fløjet på, tirsdag, torsdag og søndage.

(ForsideFoto: Airfrance/HOP i Billund. BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *