Air India har modtaget deres første Airbus A350-900

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air India er i gang med en større flådeopgradering og de har netop før jul modtaget deres første Airbus A350-900 – og kabinen ser ganske god ud.

Air india har udover at ændre deres overordnede design, såsom logoet, også gang i en større flådeopgradering. En del er deres langrutefly og de har netop før jul modtaget deres første Airbus A350-900 med Business Class, Premium economy og Economy.

Der er 28 suites med dør i Business Class kabinen, 24 sæder i Premium Economy og 264 sæder i Economy på den nye Airbus A350-900, som Air india har modtaget.

Flyet ankom til Delhi den 23. december og har fået registreringen VT-JRA og er det første af i alt 20 A350’ere som flyselskabet har bestilt. I alt har Air India ordrer på 250 Airbus fly.

Den fløj fra Airbus fabrikken i Toulouse og til Delhi med flynummeret AI350:

Flyet vil komme i kommercial operation i løbet af januar 2024. Indtil da, så vil det være brugt til træning af piloter og besætningen generelt, som er helt normalt når et flyselskab modtager en ny flytype.

Forsidefoto: Air India / Twitter / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *