airBaltic med Light billetter i Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

airBaltic, introducerer en ny billetstruktur. Ud over de almindelige takster kommer en ny ‘Light’ kategori til Business Class.

airBaltic er Letlands nationale flyselskab. Selskabet flyver fra de tre baltiske stater til mange destinationer i Europa og Asien. Fra Riga er der direkte ruter til både Billund og København, mens du fra København også kan flyve direkte til Tallinn i Estland og Tampere i Finland. Fra Tallinn og Riga er der en lang række videre destinationer at vælge imellem.

airBaltic har en codeshare-aftale med SAS og udfører også et antal ruter på vegne af SAS. Billetter til disse fly bliver markedsført og solgt gennem SAS og følger dermed SAS’ prisstruktur.

airBaltic A220-300. Foto: airBaltic

For nogle år siden fløj airBaltic med forskellige flytyper. I de senere år har selskabet udelukkende benyttet fly af type Airbus A220.

Forskel mellem Light og almindelige billetter

airBaltic introducerer nu en Business Class Light-billettype oven i de almindelige priser. Disse billetter er forskelligt prissat, men tilbyder stadig en masse komfort for rejsende på Business Class. InsideFlyer har undersøgt, hvad den store forskel er, og ved første øjekast er der ikke den forskel på Light og almindelige billetter.

Med begge priser kan du ændre din afrejsedato og -tidspunkt. Men med en Light billet er dette kun muligt, hvis du gør dette før dit oprindelige afgangstidspunkt. Herefter koster det €50 pr. ændret billet, plus eventuelle prisforskelle. En anden forskel er, at du kan annullere billetten. Til den almindelige takst får du det fulde beløb tilbage. Med en Light billet får du kun de skatter, du har betalt. Endelig er det vigtigt, at du ikke laver fejl i navnet på billetten. Hvis du skal ændre navnet på en airBaltic Business Class Light billetpris, vil det koste €100 pr. billet.

Hvis du er medlem af loyalitetsprogrammet airBaltic Club, kan du også optjene point. Afhængigt af de Business Class-priser, du vælger, optjener du et forskelligt antal point. airBaltic Club-medlemmer sparer 1 point og 150 bonuspoint med en Light pris pr. brugt euro. Med en almindelig billet sparer du 200 bonuspoint i stedet for de 150 bonuspoint pr. brugt euro.

Du kan læse alle betingelser på airBaltics hjemmeside.

Konklusion

airBaltic har nu også en Business Class Light billet. Denne billettype adskiller sig i øjeblikket meget lidt fra en almindelige billet. Den store forskel er, at du kan spare et par hundrede euro på din flyrejse, uden at skulle ofre for meget på komforten i Business Class. Du kan fortsæt rejse med den samme mængde bagage, bruge loungerne i lufthavnene og modtage et gratis måltid og sædevalg.

Den store forskel ligger i nogle forhold omkring ændring og aflysning af billetten. Hvis du er sikker på, at turen bliver som forventet, er det næsten unødvendigt at vælge den almindelige billetpris, og airBaltic Business Class Light billetprisen ville være et godt alternativ. På en flyvning mellem København på Business Class til Tallinn kan du nemt spare knap 1500 kr. på en returflyvning. Dette gør det til en interessant mulighed at flyve med mere komfort i business class, men til en lavere pris.

Business Class måltid hos airBaltic. Foto: InsideFlyer

Kilde: airBaltic
Hovedbillede: InsideFlyer

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Marco og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *