airBaltic med gratis internet fra SpaceX

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I tirsdags meddelte det lettiske flyselskab airBaltic, at det vil udstyre hele sin Airbus A220-300 flyflåde med internet fra SpaceX’s Starlink.

Først kom Delta, med en nyhed om at det amerikanske selskab nu ville til at tilbyde gratis internet ombord på selskabet flyvninger. Ikke meget mere end en uge senere, er det nu airBaltic der kan annoncere en nyhed om nyt lynhurtigt, og ikke mindst gratis internet på alle selskabets flyvninger.

Direktør for airBaltic Martin Gauss udtalte følgende:

Dette samarbejde markerer et historisk øjeblik for vores flyselskab og luftfartsindustrien som helhed. Snart bliver airBaltic det første flyselskab i Europa, der lancerer højhastigheds-, ubegrænset og gratis satellit-internet om bord på sine fly. Vi i airBaltic er glade for at forbedre vores service til vores passagerer, som snart vil drage fordel af denne internetforbindelse ombord på vores flyvninger, på hele airBaltic netværket i og uden for Europa.

Ydermere tilføjer Martin Gauss følgende:

Vi er glade for at have fundet den rigtige internetudbyder. – SpaceX’s Starlink – passer perfekt til vores behov og opfylder airBaltics ønsker. Med den mest moderne flytype på markedet var det det næste store skridt for airBaltic, at implementere den mest moderne tilgængelige internetløsning ombord på sin flyflåde.

Ved at blive det første europæiske flyselskab, der implementerer Starlink i hele sin flyflåde, sætter airBaltic en ny standard inden internet ombord på fly, og for at sikre sine passagerer en god internetoplevelse, i vores moderne tidsalder.

Yderligere udtaler direktøren for “SpaceX – Starlink” følgende:

Med Starlinks højhastighedsinternet vil airBaltic – passagerer have internet, der ligner eller er bedre end det, de oplever derhjemme hos dem selv. Kunder vil stige på flyet, og internettet vil simpelthen fungere allerede ved ombordstigning, hvilket fjerner stresset ved login-sider og gør download af større filer før boarding til en saga blot.

https://twitter.com/airBaltic/status/1612722100728651776

(Forsidefoto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *