Airbus i Toulouse: Meget tilfredse og med tro på fremtiden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ved den årlige pressekonference i forbindelse med afslutningen af regnskabsåret, fortalte Airbus-chefen Fabrice Brégier at selskabet er stærkere end nogensinde, og vil fortsætte den gode vækst ind i 2017.

Pressekonferencen hvor Airbus fremlagde resultaterne for 2016, og forventningerne til de næste år blev for nylig afholdt i Toulouse (Frankrig). Administerende direktør Fabrice Brégier og Chief Operating Officer – Clients, John Leahy var meget tilfredse og fortrøstningfulde med henblik på fremtiden for selskabet. Selskabets leverancer har været stigende i 14 år i træk.

«Et godt år, stabile leverancer og en konsolidering af ordrereserve. Vi er stærkere end nogensinde, og vil fortsætte med at vokse».

Fabrice Brégier, President and Chief Xxecutive Officer, Airbus

Airbus A320 – Foto: © Airbus
Airbus A320 – Foto: © Airbus

A320 og A350 trækker læsset i Toulouse

Airbus cheferne var tydeligt stolte af udviklingen for A320 familien og A350 XWB. Sidstnævnte havde en lidt vanskelig start i første del af 2016, men salget har stabiliseret sig.

John Leahy, COO Clients hos Airbus mener ikke at folk skal vurdere selskabets leverancer baseret på de årlige bestillinger, men  på antal leverede fly. Dette har i en periode på 14 år vært støt stigende. Om fremtidige leverancer af super-jumboen A380 forventer han en stigning i antal ordrer: Mængden af passagerer stiger, lufthavne har allerede kapacitetsproblemer og fly som A380 vil være løsningen for fremtiden.

 

 Oprindeligt udgivet af Peter Fox på InsideFlyer.no



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *