Airseven har modtaget nyt fly

Tobias Green (Tobi.aviation)

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Airseven har modtaget den første Boeing 737-800 der blev leveret til Roskilde lufthavn, hvor Airseven har base og hovedkontor

Den nye Airseven maskine er en tidligere Norwegian maskine. Flyet har en alder på 12 år og blev første gang registreret i december 2009. Maskinen skal nu holde parkeret i Roskilde lufthavn i en længere periode inden den skal begynde at flyve charter hertil foråret ud af Jylland hovedsageligt. Airseven’s nye maskine er registreret som OY-ASD.

Lige nu flyver Airseven med de lidt ældre Boeing 737-400. Så med tilføjelsen af Boeing 737-800 kan Airseven nu blive mere efterspurgte på markedet.

Flyets historie er som følgende:

Delta Airlines købte maskinen i 2009. (REG: LN-NOU) Norwegian overtog den i 2010. (REG: UR-PSM) I 2016 overtog Ukraine Airlines den så. (REG: T7-L674) I November 2022 overtog et amerikansk leasing selskab den så. (REG-OY-ASD) December 2022 er det så Airseven som har nu har maskinen.

Forsidefoto: Tobias green. Instagram: Tobi.aviationHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *