AIS Airlines starter rute mellem København og Groningen i Holland

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det hollandske flyselskab AIS Airlines genåbner ruten mellem København og Groningen i det nordlige Holland fra den 4. marts. Selskabet vil flyve mellem de to byer to gange om dagen.

Nordica har tidligere haft en rute fra Groningen til København, men lukkede ruten den 29. december 2018. AIS Airlines ser stadig potentiale i direkte flyvninger mellem de to byer og genåbner ruten i eget navn. Der vil være en afgang i hver retning både om morgenen og om aftenen.

AIS Airlines

Ruten vil blive betjent med en Jetstream 32. Dette fly kan medbringe op til 19 passagerer, så det vil ikke være så travlt om bord. I alt har flyselskabet 8 fly i sin flåde.

AIS Airlines er baseret med hovedkontor på den mindre lufthavn i Lelystad, centralt i landet, ikke langt fra Amsterdam. De fleste ruter er til Skandinavien og Tyskland. Selskabet flyver bl.a. til Munster, Borlange og snart også i Groningen og København.

Billetter kan købes via groningenairport.nl, aisairlines.com, bookingwebsteder og rejsebureauer. Flyselskabet er også koblet på de større billetnetværk som Amadeus, Galileo og Saber.

 

©Groningen Eelde Airport

Marco van de Kreeke, direktør for Groningen Airport Eelde, siger følgende om genåbningen af ruten:

I de seneste uger har vi modtaget mange beskeder fra frequent flyers, for det meste forretningsrejsende, der har været meget skuffede over, at den faste service til København er stoppet. Nogle af disse rejsende fløj nogle gange ugentlig fra Groningen Airport Eelde. Vi er derfor glade for, at denne hollandske iværksætter vil opfylde dette markedbehov.

Arend van der Meer, CEO AIS Airlines, siger følgende om forbindelsen mellem Groningen og København:

Vores produkt passer perfekt til denne rute. Vi har de rigtige fly til at oprette stabile pålidelige forbindelser på tyndere ruter. Ved at flyve med brændstofeffektive turbopropfly med en noget mindre sædekapacitet har vi et passende produkt.

Priserne starter fra 99€ per vej

 

Featured foto ©AIS Airlines

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *