Alle fly til England bliver nu aflyst

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter vi kunne skrive i går at Storbritannien lukkede deres grænser for alle danskere grundet udviklingen i COVID-19 blandt minkfarme, så kommer konsekvensen i dag prompte. Flyselskaberne aflyser alle flyafgange.

Som vi skrev i går, så forventede vi at det ville medføre aflysninger fra flyselskaberne. Her i dag kom de de britiske myndigheder så ud med skærpelser. Det er ikke længere tilladt for passagerfly fra Danmark at lande i en britisk lufthavne.

De engelske myndigheder skriver nu følgende:

Passagerfly og skibe, der kommer direkte fra Danmark, inklusiv den fragt de har ombord, må ikke længere ankommet til en lufthavn eller havn i England.

Grunden er forsat den usikkerhed der er med den muteret varition af COVID-19 virus som Danmark har fundet på nogle minkfarme. Dette gav en ordre om at aflive alle danske mink, samt restriktioner i Nordjylland. Da der ikke er kommet nogen sikker udmelding om at der er styr på det, så vælger de engelske myndigheder nu dette voldsomme træk. De vil ikke risikere smitte kommer ind over grænserne fra Danmark.

Hvem følger med? Ja det er ikke til at vide, men det er sandsynligt at andre lande i Europa vil følge det engelske eksempel og lukke deres grænse helt eller delvist for Danmark. Mere af dette bliver klart i løbet af de næste dage.

British Airways og Ryanair afgange aflyst

British Airways og Ryanair har allerede været ude med at alle deres afgange, i hvert fald frem til den 16. november 2020, er aflyst. Det skyldes at deres besætninger skal i 14 dages karantæne efter de har været en tur til Danmark. Dette kan ikke lade sig gøre rent økonomisk for hverken flyselskabet eller besætningen. Ryanair er kommet med kritisk kommentarer til dette pludselige karantænekrav.

Indtil videre kan der faktisk forsat købes flybilletter med SAS til London Heathrow:

Det er muligt at købe en flybillet til London mandag den 9. november trods forbud.

Selvom det er muligt, så vil du nok opleve at SAS aflyser de næste mange afgange til deres engelske destinationer fra Danmark. Det er helt naturligt grundet forbud mod at flyve dertil. Så SAS har ikke noget reelt valg.

Følg med her for at se seneste nyt om aflyste SAS afgange.

Fragt med DFDS Seaways forsagt muligt

Fragtskibe kan stadig laste og losse, så længe det sker uden menneskelig kontakt. Så en fragtrute som DFDS Seaways har mellem Esbjerg og Harwich er ikke påvirket, så længe trailerne overtages af en ikke dansk chauffør på havnen i Harwich.

Disse skærpelser vil blive revurderet igen om 7 dage.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *