Alsie Express bliver på jorden til efter påske.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et meget lavt passagertal som følge af regeringens nye skærpede Corona-restriktioner, betyder at Alsie Express indstiller flyvningerne mellem Sønderborg og København til efter påsken. De øvrige aktiver fortsætter som hidtil.

Alsie Express har konstateret af antallet af solgte billetter i de kommende uger, er meget lavt. Det afgjorde beslutningen for adm. direktør Dennis Rybasch.

Danskerne følger pligtopfyldende anvisningerne fra Regeringen om ikke at mødes unødvendigt. Det betyder at der ikke er passagergrundlag til at opretholde ruteflyvningen fra Sønderborg. Derfor er vi nødsaget til, fra tirsdag den 19. januar til søndag d. 28. marts, midlertidigt at indstille ruteflyvningen til København.

Vi er kede af at skulle skuffe de passagerer, der loyalt har benyttet os i denne svære periode, men i betragtning af den alvorlige opbremsning af rejseaktiviteten, som pandemien har udløst, må vi desværre nu tage konsekvensen heraf. Selv hvis landet skulle åbne op igen efter den 7. februar, vurderer vi, at der vil gå et stykke tid, før efterspørgslen er tilbage. Derfor har vi udskudt opstarten til påske. Vi følger naturligvis situationen nøje og glæder os til at komme i gang igen.

Dennis Rybasch, adm. direktør Alsie Express

Første flyvning efter indstillingen bliver søndag den 28. marts. Efter påske er planen 2 daglige rotationer på hverdage, samt 1 rotation på søndage og helligdage.

Alle passagerer der har købt billet til den kommende periode, hvor flyvningen indstilles, kan gratis ombooke deres billet, eller få denne refunderet. De berørte passagerer får direkte besked fra
Alsie Express.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *