American Airlines med ændringer i københavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Godt som ruten mellem København og Philadelphia kom igang den 6. Juni, ja så varsler det amerikanske selskab nu ændringer for betjeningen af den danske hovedstad.

På gangene hos American Airlines ligger man ikke på den lade side, i forsøget på at få passagerer ombord på selskabets fly.

Verdens største luftfartsselskab har i selskabets bookingsystemer varslet at selskabet pr den 5. August indsætter en mindre flytype til København. Flyselskabet flyver netop nu med flytypen Boeing 787-9 Dreamliner på ruten mellem København og Philadelphia. Flytypen Boeing Boeing 787-9 har ved American Airlines 281 sæder. Denne kapacitet vil med indsættelsen af en mindre flytype derved blive nedsat.

Erstatningen for flytypen Boeing 787-9 Dreamliner finder man i den lidt mindre version af flytypen, nemlig Boeing 787-8.

Flytypen Boeing 787-8 har ved American Airlines 231 sæder, hvilket svare til en reducering af sædekapaciteten på 50 sæder pr afgang.

Meget vel tilbage i 2025:

Det er dog ikke alt der er skidt i forbindelse med reduceringen af kapaciteten på ruten til København.

Ifølge CPHTraveler på Twitter. ja så hvis man kigger i bookingsystemerne ved selskabet vil man se at flyselskabet har lagt bookinger tilgængelige fra den 5. Juni 2025.

Dette er en god indikation på at ruten vil fortsætte med at flyve i minimum endnu en sommersæson.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *