Anmeldelse: Comfort Hotel Copenhagen Airport genbesøgt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I forbindelse med at jeg og min bedre halvdel skulle til koncert i Øresundsparken på Amager, virkede det oplagt at booke en nat på dette hotel (vi bor i Aarhus).

Comfort Hotel Copenhagen Airport ligger i gå afstand af Øresundsparken og der findes mange parkeringsmuligheder tæt ved hotellet. Jeg boede sidst på hotellet tilbage i maj og havde en god oplevelse, så jeg var nysgerrig efter om hotellet holder standarden.

Beliggenhed

Hotellet ligger skråt overfor Terminal 3 i Københavns lufthavn og derfor i meget kort gå afstand af Metro- og togstation.

Kommer du i bil ligger hotellet lige ved sidste afkørsel før Øresundsbroen. Parkeringsområdet P9 er placeret lige under hotellet.

Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Check-in

I forbindelse med mit sidste besøg og efterfølgende anmeldelse, kommenterede jeg på hotellets Barception-koncept og det faktum, at mit første møde med en ansat var i morgenmadsrestuaranten dagen efter jeg tjekkede ind ind.

Ved dette ophold var Barceptionen bemandet med to smilende og hjælpsomme ansatte, som jeg, ironisk nok, var tvunget til at tale med fordi jeg havde booket to værelser. Den automatiske Service Station kan nemlig kun håndtere indtjekning hvis du har booket et værelse.

Ved ankomst til hotellet var der ingen kø ved Barceptionen, men på andre tidspunkter under vores ophold stod der rigtig mange mennesker og ventede på at tjekke ind. Derfor håber jeg, at Service Stationen på et tidspunkt får en opdatering, så den kan håndterer indtjekning af to eller flere værelser.

Værelset

Til dette ophold havde jeg igen booket et Standard værelse og fik et værelse på 11. og øverste etage. Denne gang med udsigt over Øresund. Motorvejen passerer lige nedenfor, men vinduerne er så godt lydisolerede, at du ikke mærker noget til trafikken.

Jeg er stadig fan af værelserne på dette hotel! Personligt synes jeg de har en fin størrelse (ca. 18kvm) og er praktisk indrettede.

Til kortere ophold er der hvad du har brug for: Blandt andet et lille skrivebord, et fjernsyn og masser af el udtag (både 220V og USB). Og ikke mindst en komfortabel seng.

Hvad du måtte savne af drikkevarer eller snacks, kan købes i hotellets Barception.

Badeværelset har også en god størrelse og en stor bruseniche.

Restaurant, morgenmad og bar

Hotellets Barception tilbyder et ganske omfattende udvalg af kaffe, the, øl, sodavand og lette snacks og sandwiches med mere. Det er også muligt at bestille mad til afhentning i restauranten.

Morgenmadsbuffeten på hotellet er udmærket og har et udvalg der vil tilfredsstille langt de fleste. Du finder flere slags brød, røræg, frisk frugt, juice, yoghurt og meget andet. Der er hele tiden ansatte på gulvet, som sørger for at fylde fade og skåle op.

På 10. etage har hotellet nu igen åbnet for deres Bar With A View. Her kan du fra 17.00 til midnat nyde en drink eller en øl, mens du kigger over mod lufthavnen på den anden side af vejen, eller ud over Øresund.

Faciliteter

WIFI er gratis på hele hotellet og fungerede igen upåklageligt.

På første sal har hotellet et ret stort motionsrum med delvis udsigt over Øresund.

Fotokredit: Carl Erik Larsen.

I det fjerneste hjørne af Barception-området er der et legerum til de mindste – inklusiv en klatrevæg.

I det hele taget er der i Barception-området rig mulighed for, at slappe af i en blød sofa, eller være mere aktiv og f.eks. tage et slag bordfodbold med dine rejsefæller.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Beliggenhed, hvis du skal ud at flyve eller til koncert
- Pæne værelser
- God morgenmad

Cons

- Når der er "fuldt hus" i restaurant og Barceptionen, så kan støjniveauet være ret højt

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Også dette ophold på Comfort Hotel Copenhagen Airport var godt. Jeg kan godt lide deres "what you see is what you get" attitude. Værelserne er simple, men pæne. Morgenmaden er god og varieret.

4.1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *