Anmeldelse: Courtyard Bali Seminyak Resort

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På en ultrakort arbejdstur til Bali, havde jeg fornøjelsen af at bo på Courtyard Bali Seminyak Resort.

Formålet med turen var blandt andet at besigtige en del af Marriott´s hoteludvalg på øen. Det betød at jeg havde en nat på Courtyard Bali Seminyak Resort og en nat på et andet af kædens hoteller (anmeldelse følger).

Beliggenhed

Hotellet ligger i Seminyak som er et af de store ferieområder på den sydvestlige del af Bali. Den udmærkede strand af samme navn er blot 5-10 minutters gang væk.

I området findes en række andre hoteller, restauranter, caffeer og barer. Man er dog fri for de store, og larmende diskoteker, som findes lidt længere nordpå i samme område.

Længere mod syd rammer man Legian og den nok mere kendte strand, Kuta. Lufthavnen er cirka en halv times kørsel væk.

Seminyak Beach cirka 5-7 minutters gang fra hotellet
Seminyak Beach cirka 5-10 minutters gang fra hotellet

Check-in

Jeg fløj med Qatar Airways til Bali og ligesom en række andre selskaber, lander de ukristelig sent på øen. Selvom jeg blot rejste med håndbagage, var klokken 01.30 før jeg stod på hotellet.

Check-in foregik hurtigt, effektivt og med et smil. Og med stor forståelse for at jeg gerne ville se en seng!

Værelset

Jeg boede i et Deluxe Pool View værelse, som har en fin størrelse på cirka 32 kvm. Man har adgang til en balkon med kig ud over det store poolområde.

Jeg fandt sengen meget behagelig og sov som en engel. Det hænger nok også lidt sammen med, at jeg havde været på farten i et døgn! Der var et fint udvalg af puder.

Derudover har man et fint udvalg af faciliteter på værelset: Velfungerende og støjsvag air condition, minibar, gratis vandflasker, 42-tommer fladskærms-tv, gratis og hurtigt WIFI, Ipod docking station, pengeskab, morgenkåber, strygebræt med mere. Her findes også hvad hotellet kalder et arbejdsbord, men det er småt og rundt og efter min mening ikke særlig funktionelt.

Mit værelse på Courtyard Bali Seminyak Resort
Mit værelse på Courtyard Bali Seminyak Resort

Badeværelset synes jeg var til den lille side, men dog funktionelt. Her er separat toilet og bruseniche og en lille vask.

Det lille men funktionelle badeværelse
Det lille men funktionelle badeværelse

Restaurant/bar

Hotellets eneste regulære restaurant står selvsagt også for morgenmadsbuffetten som er ganske omfattende. Mange nationaliteter søger til Bali for at holde ferie, og det kommer også til udtryk i morgenmadsudvalget som vil tilfredsstille langt de fleste. Har man lyst til en cappuccino kommer den prompte og uden ekstra beregning – det er en af de små ting jeg værdsætter når jeg rejser!

Det er også muligt at spise ved hotellets poolbar.

Hotellets restaurant - Seminyak Kitchen (billede lånt fra hotellets hjemmeside)
Hotellets restaurant – Seminyak Kitchen (billede lånt fra hotellets hjemmeside)

Faciliteter

Poolområdet er stort og løber næsten i hele hotellets længde. Området er delt ind i forskellige zoner og niveauer. I forbindelse med poolen findes en “swim-up-bar” hvor det også er muligt at bestille mad morgen, middag og aften.

Hotellet har også et ganske nydeligt fitnesscenter.

Synes man at afstanden til stranden er uoverstigelig, har hotellet en lille golfbil, som gratis transporterer gæster til og fra stranden.

Det store poolområde set fra værelset
Det store poolområde set fra værelset

Serviceniveau

Lige fra check-in midt om natten, til pigen der serverede min kaffe om morgenen, blev jeg mødt med lutter smil og en attitude der signalerede, at man var der for gæsternes skyld.

Fra hotellets lobby
Fra hotellets lobbyHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Smilende personale
+ Omfattende morgenmad
+ Lækkert poolområde

Cons

- Lidt kønsløst design
- Småt badeværelse
- Ligger lidt væk fra stranden

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Når man vågner på et Courtyard hotel, kan man i et split sekund komme i tvivl om, hvor i verden man er. Designet er lidt ideforladt. Med det sagt, så er kvaliteten og serviceniveauet i orden! Jeg kunne fint bruge nogle dage på dette hotel.

3.6

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *