Anmeldelse: Hilton Istanbul Maslak

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Istanbul i Tyrkiet er en af mine yndlingsdestinationer i Europa. Hilton har ikke mindre end 25 hoteller i byen og denne gang ville jeg prøve Hilton Istanbul Maslak.

Jeg har boet flere gange på Conrad Istanbul Bosphorus, som er et helt fantastisk hotel, men nogen gange er det sjovt at prøve noget nyt. På denne tur faldt valget derfor på Hilton Istanbul Maslak. Hotellet blev for nylig renoveret og på billederne så det rigtig godt ud. Prisen var også meget fin.

Beliggenhed

Hotellet ligger i Maslak, som er et af Istanbuls vigtigste handels- og forretningsområder. Med ingen af Istanbuls mest berømte turistattraktioner i nærheden, er Hilton Istanbul Maslak muligvis ikke et naturligt første valg for fritidsrejsende.

Placeringen har ikke desto mindre den fordel, at hotellet har en kort afstand til den nye lufthavn og der er rigtig god adgang til offentlig transport. Hvis formålet med turen er shopping eller fodbold, er der flere store indkøbscentre i nærheden samt Galatasarays hjemmebane, Turk Telekom Stadium.

Førstehåndsindtryk og Check ind.

Lobbyen på Hilton Istanbul Maslak’s er frisk og flot med masser af luft og loftshøjde. Derudover er der varme toner med mørkt træ og granit i detaljerne.

Foto: Hilton

Vi ankommer til hotellet relativt sent om aftenen og der er ingen kø ved check ind. Hjemmefra havde jeg reserveret et King Executive Corner værelse. Da receptionisten ikke siger noget, tillader jeg mig selv at spørge, om der ikke er mulighed for en værelseopgradering som Diamond-medlem. Han taler lidt med sin chef og da han kommer tilbage, fortæller ham mig, at de har en ledig suite jeg kan få.

Jeg modtager herefter et nøglekort og får en hurtig oversigt over hotellets faciliteter.

King One Bedroom Suite

Værelset er indrettet i samme stil som resten af hotellet med varme toner og mørkt træ. Den gode belysning gør også, at værelset føles lyst, friskt og moderne.

Ifølge beskrivelsen, er værelset 72 kvadratmeter. Stuen er indrettet med en stor tre-personers sofa, (der kan konverteres til seng) samt borde og stole. Stuen er meget rummelig og føles på ingen måde for møbleret. I minibaren er der også en elkedel, Nespresso-kaffemaskine, kopper, glas og gratis vand på flaske. Alle stikkontakterne er internationale og har desuden USB-stik, hvilket betyder, at man ikke har behov for en adaptere.

Soveværelset har en stor dobbeltseng med en meget behagelig “Suite Dreams-madras” fra mærket Serta. Det store soveværelse er desuden indrettet med et skrivebord, en stol, et lille sofabord samt et tv. Der er masser af skabsplads i form af både kommoder og klædeskabe.

Badeværelset har separat bruser og badekar. Skulle uheldet være ude og har du glemt toilettasken derhjemme, er badeværelset fuldt udstyret med de fleste af de hygiejneprodukter, som man har brug for. Badeværelset har også et separat toiletrum med egen håndvask.

WiFi fungerede problemfrit, både på værelset og på resten af hotellet.

Mad og drikke

Som Diamond-medlem af Hilton Honors kan jeg vælge mellem at spise morgenmad i loungen eller Zaxi-restauranten. Da hotellet ikke er særlig overfyldt, ser jeg ingen grund til at spise morgenmad i loungen, da restauranten tilbyder et meget større udvalg.

Morgenmaden er meget god. Hertil bliver den kun endnu bedre, da den ledsages af live harpe musik hver morgen. Dette koncept er nyt for mig, men noget jeg helt sikkert kan vænne mig til. Jeg spiste også middag i restauranten en af dagene, hvilket også var rigtig lækkert.

Hilton Istanbul Maslak har også to barer. Den ene kan findes i lobbyen, mens den anden ligger i restauranten.

Executive Lounge

Loungen ligger på øverste etage på hotellet og tilbyder en fantastisk udsigt over byen. Der er behagelige siddepladser med massere af plads og udvalget af både mad og drikke er absolut godkendt.

Loungen har også to arbejdsstationer samt et mødelokale til rådighed.

Faciliteter

Hilton Istanbul Maslak er et godt valg, hvis du vil pleje din krop under dit besøg i Istanbul. Hotellets spa-område tilbyder traditionelle tyrkiske bade, svømmebassin og forskellige former for massage. Hotellet har også et veludstyret fitnesscenter og to squashbaner.

Hotellet tilbyder også en gratis shuttle-bus til Istinye Park indkøbscenter.

Hilton Honors

Hilton Honours kan være ganske generøst med bonuspoint, når der er kampagner. Du får 10 point pr. $1 du betaler og får 100% bonus som Diamond medlem.
Under dette ophold har Hilton også en kampagne med dobbeltpoint, så jeg får en samlet tredobbelt indtjening. Derudover giver Diamond-status dig ekstra 1000 point pr. Ophold som Diamond MyWay Bonus.

I alt får jeg 33.235 point for mit ophold, hvoraf 10.745 er basispoint.

Priser og booking

Opholdet blev reserveret fra hotellets egen hjemmeside. Gennemsnitsprisen pr. Nat var €177 EUR (ca. 1300 DKK) Inkl. skatter og afgifter.

Forsidebillede: Hilton

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Martin fra vores søsterside insideflyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Store og flotte værelser
+ God morgenmad med harpemusik
+ Flot lounge

Cons

- Beliggenheden kan være en smule upraktisk

Service

Beliggenhed

Værelse

Faciliteter

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Hilton Istanbul Maslak er et vidunderligt hotel, som jeg ville elske at bo på igen (og som jeg med glæde vil anbefale). Hvis du er villig til at gå lidt ned på lokationen, får du en masse værdi for pengene. Er du enten guld- eller Diamond medlem hos Hilton Honors, er dette hotel virkelig værdi for pengene, med de fordele man får.

4.1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *