Anmeldelse: Hilton St. Petersburg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg havde et godt ophold på det nye hotel Hilton St. Petersburg, som er moderne indrettet. Hotellet ligger lidt uden for byen, så det tilbyder gratis shuttle service til metrostationen Moskovskaya.

Efter en god flyvetur med Lufthansa til St. Petersborg, tog jeg direkte efter landingen ind til Hilton St. Petersburg. Man kan hos hotellet bestille en gratis transfer, der bringer dig direkte fra lufthavnen. Så slipper du også for at tænke over, om taxaen kører den korteste vej. I mit tilfælde, ventede chaufføren på mig i ankomsthallen med et skilt.

Hotellet Hilton St. Petersburg

Det store minus for turisterne er beliggenheden. Hotellet ligger lige i udstillings- og messeområdet ExpoForum. Der er kun et lille supermarked og Skt. Petersborgs lufthavn i nærheden. Hotellet tilbyder en gratis shuttle service mellem hotellet, metrostationen Moskovskaya og lufthavnen.

King Deluxe Suiten

Receptionens velkomst var meget personlig og imødekommende. Jeg har diamant status i loyalitetsprogrammet Hilton Honors og blev derfor opgraderet til en King Deluxe Suite. Da jeg kom ind på værelset bemærkede jeg straks, at hotellet er næsten nyt. Du går lige forbi døren til gæstebadeværelset, hvorefter du træder direkte ind i opholds- og spisestuen.

Soveværelset er placeret bag en skydedør i stuen. Indretningen er rigtigt god og moderne. Der er også tænkt på stikkontakter i soveværelset, så man let kan få strøm til alle medbraget apparater, der måtte kræve elektricitet.

 

Executive Lounge på Hilton St. Petersburg

Hotellets executive lounge er lille men hyggelig. Den vil hurtigt blive fyldt, hvis alle hotellets værelser er udlejet. Men det var heldigvis ikke tilfældet under mit ophold. Loungen har et veludstyret business center – og i den modsatte side af loungen er buffeten  med mad og et køleskab til drikkevarer.

Loungen har et imponerende udvalg af madvarer.  Der er flere forskellige små forretter og 2 varme hovedretter. Jeg savner dog en dessert til at afslutte måltidet.

Udvalget af drikkevarer bærer præg af at være sundt – men middelmådigt. Alkoholiske drikke som vodka, gin, øl og vin blev kun tilbudt i to timer. Så der er stadig plads til forbedringer.

Morgenmad på Hilton St. Petersburg

Jeg spiste morgenmad i restauranten. Jeg savnede ikke noget i morgenmads buffeten – men ud over de forskellige retter med æg, kan jeg ikke huske noget, der skal fremhæves. Desværre var tjeneren lidt over-motiveret: Han tog min tallerkenen før jeg havde fået tygget af munden og sunket den sidste bid.

 

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Helge Feussahrens og bragt på vores tyske søsterside www.insideflyer.de

Overblik

Beliggenhed

Værelset

Service

Morgenmad

Lounge

Value for money

Generel Vurdering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *