Anmeldelse: Hilton Syon Park

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Syon Park er et relativt nyt hotel, som oprindeligt blev bygget som et Premium Waldorf Astoria for Hilton gruppen. På grund af en manglende succes, blev det nedgraderet til et standard Hilton hotel. Det er beliggende i Brentford i West London, hvilket er begyndelsen af Syon parken. Det er virkelig helt magisk at forlade byens stress og jag, når du træder ind af portene til Syon Park, og du føler straks, at du er på landet og kan slappe af.

 Opholdet.

Vi ønskede at komme væk fra byen og vores arbejde, i en weekend for at kunne slappe af. Vi kunne ikke forlade vores arbejde før kl. 14:00 lørdag, så vi havde behov for et hotel som var tæt på. Jeg foreslog, at tage på et hotel indenfor M25. Den første reaktion jeg fik var, at jeg måtte være skør. Da vi så kiggede på billederne blev det et ”ja”. Jeg bookede en pakke, som omfattede champagne på værelset ved ankomst, en spabehandling hver, middag, et værelse og morgenmad.

2

 Opgraderet

Som Diamond Hilton HHonors medlem var jeg berettiget til gratis morgenmad og Premium Wi-Fi. Jeg blev også bekræftet opgraderet til en suite før vi ankom.

Værelset

3

Suiten vi fik var på størrelse med af 4 standard værelser. Suiten havde et spisebord, to lounge områder, en kæmpe seng, et badeværelse med bruser og badekar samt et gæstetoilet.

Jeg drog fordel af fjernsynet på badeværelset, hvor jeg så afslutningen på EM 2016, mens jeg drak champagne i badekaret!

8

Kvaliteten af  servicen

Vi ventede lang tid ved check-in men til sidst lykkes det os at få vores nøgle til værelset, som vi gik op til. Når det så er sagt, var personalet meget høflige selvom der var et stort bryllup på samme tid som vi var der. Til tider følte jeg lidt, at vi var i vejen. Ved morgenmad var personalet ikke så oplagt som til aftensmaden, fx. tog det en rum tid, fra vi havde bestilt friskpresset appelsinjuice til vi rent faktisk fik den.

Faciliteter

Hotellet har potentiale for at være i top, og jeg vil bestemt sige at det er det. Restauranten er en Marco Pierre White med god mad. De er specialiserede i bøf og andet kød og er i stand til at tilberede mad i verdensklasse. Morgenmaden bestod af en stor buffet samtidig med, at man kunne få lavet nogle specialiteter.

Swimmingpoolen var lille, men dog var der et spabad og en sauna. Der var to tidspunkter hvor poolen var forbeholdt for børn, et om dagen og et om aftenen. Det er lavet så poolen ikke bliver overfyldt hele tiden, hvilket folk var gode til at håndhæve. Før vi checkede ud gik vi også rundt i det storslået Syron Park, hvilket var fantastisk.

9

Prisen

Det hele kom til at koste £ 375, hvilket er mange penge. Dette skal tages i betragtning af, at det indbefatter, champagne, tre retters middag for to, massage og suiten. Jeg synes ikke at prisen er så gal igen. Jeg har ikke taget højde for morgenmaden, da den alligevel var gratis.

Konklusion.

Selvom, at vi bor tæt på Hilton Syron var det et dejligt ophold, som skabte et pusterum i vores hverdag. Jeg vil med 100 % sikkerhed booke flere overnatninger der, dog i en lavere kategori vel vidende, at vi ville blive opgraderet. Vi nød suiten, der havde plads til 14, et kæmpe spisebord, 2 siddegrupper og 3 fladskærms-tv. Alt dette var lidt unødvendigt for os!

 

Oprindelig fra insideflyer.co.uk af Mister AirmilesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Service

Lokation

Værelset

Features

Value for money

Generel Vurdering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *