Anmeldelse: Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg tilbragte årets sommerferie i Indonesien og mit sidste rejsemål var Bali. De sidste to nætter boede jeg på Hotel Indigo Bali Seminyak Beach.

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Nyt hotel

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach åbnede i sommer 2017. Indigo hoteller står, i følge IHG, for hip og trendy. Det er boutique hoteller med personlig service, bygget med øje for detaljerne og etableret på særlige lokationer. Min første uge på Bali tilbragte jeg i byen Nusa Dusa, som er ret kedelig med udelukkende hoteller og turister. Jeg havde stadig nogle IHG point tilbage fra en tidligere Accelerate kampagne, så det skulle blive til et IHG hotel. Og hvis jeg kan vælge, så må det blive et luksus hotel. Derfor valgte jeg Indigo, især fordi hotellet kun havde været åbent i 2 måneder. Og hvem har ikke lyst til at sove på et helt nyt hotel?

Værelsesprisen var omkring EUR 275 per nat, eller 30.000 IHG point per nat. Jeg valgte det sidste. En kanon deal!

Lokation

Turen med taxa fra Ngurah Rai lufthavnen tager omkring en halv time. Det er ikke en lang tur, men trafikken på Bali er en katastrofe. Hotellet ligger i Seminyak, tæt på stranden. For enden af en rolig sidegade. På under 5 minutter står du midt i nattelivet.

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Check ind

Efter en omfattende sikkerhedskontrol ved indgangen, blev vi hilset velkommen af et par venlige medarbejdere. Vores kufferter blev modtaget omgående, og vi kunne tage plads i den virkelig flotte lobby med udsigt over swimmingpoolen. I mellemtiden blev vi tilbudt en eksotisk cocktail.

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Det var lidt mærkelig at vi næsten ikke så nogen andre gæster. Der var klart mere personale end gæster. Check ind proceduren var ikke effektiv, men godt.

Eftersom jeg skulle bruge en ekstra seng på værelset, havde jeg spurgt efter en i forvejen. Prisen per nat: 600.000 IDR++ (EUR 45). Det er inklusiv morgenmad. Ikke særlig billig, men jeg havde intet valg. Det var dog lidt mærkelig at jeg skulle forudbetale for den ekstra seng allerede ved check ind. Ved en IHG rewards bestilling, er morgenmaden normalt ikke inkluderer. Men fordi hotellet lige var åbnet, var der 50% rabat og betalte jeg USD 12,50++ per person.

Eftersom jeg ikke har elite status hos IHG, regnede jeg ikke med en opgradering og den fik vi heller ikke. Belægningsprocenten var lav, under mit besøg var kun 90 ud af 289 værelser åbnet. Heller ikke suiterne og 1- og 2-værelsesvillaer var tilgængelige. Forventningen var at de først ville være færdige inden udgangen af året.

Værelset

Mit rolige værelse lå på anden sal med udsigt over Seminyak. Når man kommer ind i værelset, lægger man med det samme mærke til at det er indrettet med smag og øje for detaljerne. Der var ingen badekar, men et luksus brusebad var også dejligt. Også en gyngestol på altanen var en sjov ide.

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Et standard værelse er ikke ret stort, hvis du altså rejser med et par kufferter, skal du ikke regne med at kunne have dem alle åbent på samme tid. Men ellers var der tænkt på alt og den stille airconditioning virkede fantastisk! En ekstra seng på værelset er ingen problem, men så er der ikke plads til mere. Hotellet retter sig ikke specielt mod familier med børn, så for en familie med to børn, kan det anbefales at bestille to værelser.

Have – swimmingpool

Hotellets højdepunkt er den enorm flotte have og swimmingpoolsene. En af swimmingpoolene er til voksne, det andet mod stranden er åbent for alle.

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Det var ingen problem at finde en strandstol, som sagt var der nærmest ingen andre gæster.

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Ved voksen swimmingpoolen er der også en omfattende bar. Priserne var dog temmelig høje, især efter indonesisk standard. Jeg havde tidligere boet på Grand Hyatt Bali, og priserne på Indigo hotellet var endnu højere end på Grand Hyatt. Nærmest danske priser. Bartenderen havde ikke meget at lave…

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Desværre virkede jacuzzien ikke under vores besøg, men den skulle virke nu. Også beachclubben er stadig under opbygning. Den ligger ikke direkte ved stranden, men fra tagterrassen på beachclubben kan du se stranden. Det ser ud til at blive et rigtig godt sted til at se solnedgangen. For at komme på stranden, skal man blot krydse vejen.

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Morgenmad

Om morgenen dagen efter, kunne jeg også godt lide den smagfuld indrettede restaurant. Virkelig med øje for detaljerne. Morgenmadafdelingen har et åbent køkken. Præsentationen var enorm flot, men visse steder var der nogle små uhensigtsmæssigheder. For eksempel: frugtjuice, frisk frugt og yoghurt kan du kun tage i små glas og krukker. Det betyder at dit bord hurtigt er fyldt op med tomme glas.

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Maden var af rigtig god kvalitet. Men udvalget var ikke særlig stort og der var nogle underligheder. For eksempel: der var forskellige oste på buffeten, men udvalget var begrænset til blød ost og blåskimmelost. Og disse oste er meget svære at skære. Ingen hårde oste. Og marmelade stod på bordene i små glas, ikke på buffeten. Te blev serveret i alt for små kander.

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Det er selvfølgelig bare nogle småting, men til en normal pris på USD 25,00++ per person havde jeg forventet et større udvalg. Et luksus problem.

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Betjeningen var i øvrigt perfekt. Med en enkel undtagelse for at bekræfte reglen, var alle medarbejde enormt venlige! Det er tydelig at det er noget ledelsen lægger vægt på.

Konklusion

Et fantastisk hotel og en gevinst for Bali. Til 30.000 IHG point et fantastisk tilbud! Jeg synes dog at priserne for mad- og drikkevarer på hoteller er i den høje ende. Her skyder de virkelig forbi målet. Pluspoint er den fantastiske have og swimmingpools, og det enormt venlige personale.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Ready2board fra vores søsterside Insideflyer.nl

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *