Anmeldelse: Ibis Styles London Heathrow

Ibis Styles Heathrow

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter at have reserveret en ”drømmerejse” på første klasse ved hjælp af point, vidste jeg, at jeg ville besøge loungen tidligt for at optimere oplevelsen. Derfor reserverede jeg et værelse på et hotel nær Heathrow til aftenen før.

Selv om jeg normalt er loyal mod IHG/Hilton, blandt hvilke der er flere muligheder rundt omkring Heathrow, var mit fokus denne gang på at minimere omkostningerne, alt i mens jeg kunne få en komfortabel overnatning. Ibis Styles, der åbnede i juli 2016, var den billigste mulighed. Jeg var også mere håbefuld omkring værelsernes stand, eftersom jeg har været mindre imponeret over visse ”modne” lufthavns hoteller, der får en hård medfart af de mange rejsende, der kun bliver en enkelt nat.

Beliggenhed

Ibis Style Heathrow er beliggende midt på Bath Road modsat Heathrow – mindre end et minut fra sammenfletningen på M4 motorvejen.

Ved siden af hotellet ligger en Texaco benzintank, med en tilhørende Co-Op butik. Dette er bekvemt i forhold til optankning af drikkevarer og snacks, der er mere rimeligt prissat i forhold til hotellet eller lufthavnen.

Hotellet reklamerer med firmaet National Express’ Hotel Hoppa bus service til terminalerne, der koster 45 kr. per person. Personligt synes jeg, at du vil være tosset, hvis du bruger den service.

Den helt store fordel ved hotellets beliggenhed er, at bogstaveligt talt ligger busstoppestedet ”BM” lige på den anden side af vejen. Der er en fodgængerovergang over Bath Road ved benzintanken ved siden af hotellet og derfra er der 30 sekunders gang til busstoppestedet. Den samlede tid fra hotelværelse til busstoppested er måske 2 minutter? Ved busstoppested BM kan du hoppe på de offentlige bus ruter 105/111/140/285, der kører ca. hver 10. minut. Dette er GRATIS, på grund af TFL Heathrow Free Travel Zone. Første stop, efter 5 minutters kørsel, er Heathrows centrale busholdeplads. Derfra kan du gå til terminal 2 og 3, eller skifte til Heathrow Shuttle Train til terminal 4 og 5.

Ibis Styles Heathrow
Hurtig og gratis – men måske ikke den mest glamourøse ankomst til lufthavnen

Bussen var praktisk talt tom og vi havde oceaner af plads til vores bagage. Vi kom helt sikkert til lufthavnen hurtigere end de andre rejsende, som jeg stadig kunne se ved hotellet (45 kr. fattigere), ventende på Hoppa bussen, alt imens vi stod på bus 140.

Jeg nød også ironien ved at stå af en gratis bus, for derefter at tjekke ind på en rejse på første klasse!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indtjekning

Vi ankom omkring kl. 21:00 efter at være blevet sat af, af et familiemedlem. Indtjekningen var hurtig, men ikke speciel venlig eller imødekommende. Det hele var begrænset til korte instruktioner i retning af:

”Jeg vil gerne tjekke ind, tak”
”Navn?”
”Rich Thomson”
”Kreditkort og pas, tak”

Jeg kan forstå, at lufthavnshoteller ser mange rejsende, der ikke taler Engelsk som modersmål, eller i det hele taget, men der kunne være gjort en større indsats for at føre en dialog med mig, eller blot bruge hele sætninger. Måske jeg mødte dem på en dårlig dag.

Receptionisterne bar civilt tøj – jeg ved ikke om det er en del af et ”afslappet” tema, men de bar ikke engang navneskilte eller ID-kort, der tilkendegav deres tilknytning som ansatte, hvilke jeg synes var mærkeligt for et kæde-hotel.

Opgraderet?

Som en kæde med begrænset service, har Ibis Style kun et standard dobbeltværelse, værelse med king size seng og familieværelser, så det er ikke muligt at få en opgradering.

Værelset

Vi blev tildelt et handicaptilpasset værelse på bagsiden af bygningen med udsigt til parkeringspladsen. I forhold til billederne på hotellets hjemmeside, virker det som om, at denne værelsestype har meget mere plads end et almindeligt king size værelse.

Sengen var komfortabel – topmadras med skum og puder af god kvalitet. Lydisoleringen var også god – der var knap en lyd fra ydersiden eller fra gangen/andre værelser.

Ibis Styles Heathrow
Stor, ren og komfortabel king size seng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg kan godt lide det lyse og rene design værelset har og den finurlige brug af en serveringsvogn fra et fly.
Den fungerer som kombineret bord ved sengen og opbevaring for vandflasker og kaffe/te sæt.

Selv om de skal anerkendes for placeringen af stikkontakter/USB stik ved siden af sengen (manglen på disse er ofte et stort irritationsmoment for mig ved dårligt indrettede hotelværelser), bliver det ødelagt af den kendsgerning, at der ikke findes bord/hylde på den modsatte side af sengen. Medmindre du har en lang ledning, kommer din telefon til at dingle ned langs væggen!

Værelset har et stort 32” TV med et stort udvalg af kanaler og en åben garderobe.

Interessant nok var hårtørreren placeret på en hylde ovenover garderoben. Jeg ved ikke helt hvordan en person i en kørestol forventes at kunne nå den!

Værelset var lyst og friskt, men jeg bemærkede, at de måske har haft travlt med at færdiggøre det i en fart, eftersom gulvtæppet var lidt flosset i kanterne, ikke var stort nok til at dække hele værelset og med dårlige samlinger.

Ibis Styles Heathrow
Dårligt dækkende gulvtæppe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ibis Styles Heathrow
Dårlige samlinger mellem tæpperne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eftersom værelset var handicaptilpasset, havde det et stort badeværelse med en tilpasset bruser og rækværk flere steder.

Min eneste kritik var, at vandtrykket ikke var det bedste og at vasken var ganske lille. Jeg ved ikke om det var på grund af tilpasningerne eller om dette også gælder for de almindelige værelser.

Ibis Styles Heathrow
Ibis Styles LHR handicaptilpasset badeværelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ibis Styles Heathrow
Ibis Styles LHR handicaptilpasset bruser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Restauranter/Morgenmad

Hotellet tilbyder gratis kontinental morgenmad til alle gæster fra kl. 05. Vi benyttede os ikke af tilbuddet, eftersom vi var på vej til Galleries First loungen i terminal 3! Varme retter kan tilkøbes, i henhold til den information vi fik ved indtjekning.

Der er også en 24/7 bar tilgængelig og ”Ibis Bistro” restauranten er åben til kl. 23.

Som et nyåbnet hotel, er de fælles områder lyse og moderne, som du kan se på nedenstående billede (fra hotellets hjemmeside da vi ikke havde mulighed for at aflægge baren et besøg):

Ibis Styles Heathrow
Officielt billede af bar området

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pris

1 nat for 630 kr. via hotels.com (ved hjælp af en kupon med værdi af 180 kr.).

Opsummering

Alt i alt et ophold, der var som forventet af et 3-stjernet hotel og som jeg synes repræsenterede en god værdi for pengene.

Værelserne er lyse og friske, selvom detaljerne måske forekommer en smule hastet igennem og tiden må vise om det kan holde til livet som lufthavnshotel på længere sigt.

Jeg ville helt bestemt bo der igen hvis jeg skal flyve fra Heathrow (særligt hvis det er fra terminal 2 eller 3) eftersom priserne er rimelige, værelserne rene og stille og mest af alt på grund af beliggenheden, der er fantastisk med adgang til den gratis bus. Af disse årsager, og fordi jeg måske fangede personalet for enden af en lang vagt, kan jeg tilgive den ligegyldige service.

 

 

Oprindeligt udgivet af Rich Thompson på InsideFlyer.co.ukHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *