Anmeldelse: JA Oasis Beach Tower

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg har netop tilbragt 9 nætter på JA Oasis Beach Tower i Dubai i De Forenede Arabiske Emirater og det var overvejende en god oplevelse.

Lejlighedshotellet ligger på The Walk tæt ved Jumeirah Beach og er et godt valg hvis I er en stor familie, eller flere par eller venner som rejser sammen.

Der tilbydes lejligheder med 2, 3 eller 4 soveværelser, med størrelser på henholdsvis 190, 240 og 240 kvm. Alle soveværelser har eget badeværelse og lejlighederne har desuden eget køkken og stue samt balkon.

Hotellet er kategoriseret som 4-stjernet, hvilket passer meget godt hvis du sammenholder standard, personale og beliggenhed. Lejlighederne er dog en smule slidte i kanterne.

Beliggenhed

JA Oasis Beach Tower ligger som allerede nævnt på The Walk og du har dermed et kæmpe udvalg af restauranter og cafeer lige uden for døren. Du skal være forberedt på, at det er et område med liv stort set døgnet rundt! Blandt andet er man lige nu i gang med at bygge et nyt stort hotel skråt foran hotellet.

Stranden er 5-10 minutters gang væk, men hotellet har ikke et privat område du kan benytte. Går du den modsatte vej, ind i landet, rammer du Dubai Marina og en række metro stationer.

Det er muligt at tage en gratis shuttle bus til søster hotellet JA Jebel Ali Beach Hotel som råder over en privat strand og ind til flere pool områder.

Foran hotellet.

Check-in

Vi ankom kl. 01.30 om natten og vi var de eneste der tjekkede ind på dette tidspunkt, så det tog ikke mange  minutter. Vi fik en kort men fin gennemgang af hotellets faciliteter samt tider for morgenmad.

Lejligheden

Vi havde booket en 2 Bedroom Deluxe lejlighed, som med sine 190 kvm. havde rigelig plads til en familie på fire!

Deluxe lejlighederne er beliggende fra 4. til 14. etage. Det betyder at det er let at få en elevator når du skal ned. Omvendt er udsigten på ingen måde noget at tale om og der kan være en del baggrundsstøj fra andre hoteller mm. Superior lejligheder som ligger på fra 14. etage og op efter, har en imponerende udsigt, men koster også markant mere.

Når du kommer ind i lejligheden findes et gæste toilet på højre hånd og går du til venstre finder du et stort og ok udstyret køkken, som indeholder vaskemaskine, opvaskemaskine, ovn, komfur, mikroovn, Nespresso-maskine køle/fryse skab, el kedel samt en udmærket mængde service.

This slideshow requires JavaScript.

Fortsætter du lige ud kommer du ind i en stor stue hvorfra der er udgang til en balkon på ca. 6 kvm.

Til højre efter gæste toilettet er en gang som leder ind til to store soveværelser med hver sit rummelige badeværelse, samt et mindre værelse med tilhørende bad/toilet (bruges primært til barnepiger).
Det ene soveværelse var udstyret med en King Size seng og et badeværelse med både brus og badekar, det andet med to senge på hver 90 cm i bredden og kun karbad i badeværelset.

Alle rum i lejligheden har en effektiv, men ret støjende, air condition enhed.

I stuen og i de to store soveværelser findes desuden rigelig skabsplads samt TV. I soveværelserne er der også et ok skrivebord samt pengeskab.

Faciliteter

Hotellet har et et ganske fint pool område som altid er bemandet med minimum en livredder. Der er to voksen pools samt et børne bassin med en lille rutschebane. Selv om pool området ligger omgivet af meget høje bygninger (hotellet er på 50 etager), så er det altid muligt, at finde områder med sol.

This slideshow requires JavaScript.

Over alt på hotellet er det muligt, at koble sig på gratis og effektivt WIFI.

Hotellet råder også over et fitness center som jeg dog ikke nåede at besøge.

Restauranter

Hovedrestauranten, Thyme, servere en udmærket og varieret morgenmadsbuffet, som dog bliver lidt triviel i længden. Vi ville have spist til aften her en enkelt gang, men den aften vi kiggede ind var der totalt menneske tomt – sjældent et godt tegn – så vi fandt noget andet ude i “byen”.

På 4 etage findes en lille cafe ved Citrus Lounge som servere udmærket mad, kage og kaffe, men den ene gang vi spiste frokost her, ventede vi 45 minutter på maden. Den ugen mand der betjente cafeen undskyldte mange gange undervejs. 45 minutter er lang tid at vente med en 4-årig. På positiv siden kunne jeg konstatere, at hotellet kun bruger sugerør lavet af papir (godt for miljøet).

Citrus Lounge.

I tilknytning til hotellet ligger en Wagamama restaurant. Her ville vi også have spist en aften, men måtte opgive da vi efter 25 minutters gestikulering fortsat ikke kunne få en tjener hen til vores bord. Hende der havde anvist os vores bord undrede sig da vi gik. Det gjorde vi også!

Personale

Alle ansatte var søde og smilende, det gælder også vagterne som døgnet rundt stod ved elevatorerne i stue etagen.

Vi oplevede dog nogle små fejl undervejs.
For eksempel havde jeg før vores ankomst bestilt 6 store flasker vand til værelset, så vi havde noget at drikke ved ankomst (som var midt om natten). Flaskerne dukkede aldrig op, på trods af flere rykkere.
I forbindelse med vores afrejse havde jeg desuden bedt om hjælp til vores bagage. Der kom aldrig nogen, så vi endte med selv at slæbe vores bagage ud til den ventende bil.
Indrømmet, ovenstående er småting, men det vidner nu alligevel om sløset kommunikation internt på hotellet.

Fotokredit: Forfatteren og JA Resorts & Hotels.

Overblik

Pros

- Beliggenheden
- Gratis og stabilt WIFI
- Rummelige lejligheder

Cons

- Restaurant udvalg
- Støjniveau (air condition og omkring liggende hoteller)
- Intern kommunikation på hotellet

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

JA Oasis Beach Tower var overordnet en dejlig base for vores ophold i Dubai. Jeg kunne fint se mig selv bo her igen, primært grundet de store lejligheder, men der findes så mange andre muligheder i Dubai, så jeg vil som minimum kigge mig lidt omkring før jeg eventuelt booker på de kanter en anden gang.

3.8

Kommentarer

 1. Anders Lautrup-Larsen siger

  Boede på Oasis Beach towe i Januar 2019, og synes det var besværligt at komme til stranden, og der er ikke nogle strandfaciliteter tilknyttet. Vi benyttede Hotels Rixos beach club, mod betaling, hvilket kan anbefales hvis man har tænkt sig at tilbringe hele dagen der. Kvinder er gratis om mandagen.

  Vi har tidligere boet på Hilton Recidenses, som er nabo til Oasis Beach Tower, lejelighederne er meget lig Oasis Tower i indretning, men man har alle faciliteter fra Hotellet, samt adgang til Hiltons private strand.

  På deres billeder ser det ud til at Oasis Tower ligger lige ud til stranden, men der er siden billederne blev taget bygget it nyt hotel som skygger for udsigten (Hotel Rixos), dette er en smule misvisende.

  • Carl Erik Larsen siger

   Hej Anders.
   Først og fremmest mange tak for dine kommentarer. Jeg har faktisk allerede justeret min anmeldelse en smule, da jeg langt overvejende er enig med dig.
   Jeg synes ikke gå-turen til stranden var så lang, men jeg er helt enig i, at det højner ferie glæden hvis ens hotel ligger ud til en strand – eller i det mindste har adgang til noget strand og det har dette hotel ikke (når man ser bort fra stranden på søster hotellet en ½ times kørsel væk).
   Jeg havde valgt JA Oasis Beach Tower fordi jeg kunne få en fornuftig pris med morgenmad inkluderet. De har også gratis WIFI som jeg også vægter højt. Jeg vil helt klart kigge på Hilton Residences også hvis jeg skal til Dubai igen.
   Mvh.
   Carl Erik / insideflyer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *