Anmeldelse: Japan Airlines lounge Taipei

Japan Airlines lounge Taipei

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Under min rejse med Japan Airlines fra Taipei til San Francisco besøgte jeg et antal lounger. I denne anmeldelse deler jeg mine oplevelser i Japan Airlines Taoyuan lounge.

Jeg blev overrasket over at jeg fik en loungeinvitation ved check ind. Det viser sig at man som full-fare economy class passager også har ret til at besøge lounger hos Japan Airlines. Heldigvis kom jeg til lufthavnen i god tid og havde en time jeg kunne tilbringe i loungen.

Som OneWorld passager kan man i Taipei vælge mellem Japan Airlines lounge (terminal 2) eller Cathay Pacific (terminal 1). Den sidstnævnte er tit travlt optaget eftersom Cathay Pacific har mange afgange med wide-body fly fra Taipei. Japan Airlines lounge er for det meste en del mere stille.

Velkomst

Ved ankomst blev jeg ønsket hjerteligt velkommen af en venlig medarbejder som overrakte mig et kort med adgangskoden til wifi. Selvom Japan Airlines har to afgange til Osaka og Tokyo var der kun 3 gæster i loungen.

Jeg fandt derfor hurtigt et godt sted at sidde ved vinduet. Efter jeg fik besvaret et par emails, besluttede jeg mig for at bestille lidt mad og drikke ved baren med et køkken. Medarbejderen var venlig og gav en udtømmende forklaring af menukortet.

Udstråling

Loungen er fornyeligt blevet renoveret og har en asiatisk udstråling. Der er en moderne bar og køkken, hvor man kan bestille små retter. Opholdsdelen er rummeligt indrettet med et stort, rundt bord med et stort udvalg af mad og drikkevarer. Lyset i loungen giver en afslappende fornemmelse.

Udover det store, åbne rum er der et mindre rum hvor man kan slappe lidt mere af. Der er også siddepladser ved vinduet med udsigt over landingsbanen. Derudover er der nogle private værelser med en computer, hvis man skulle have behov for det.

Forplejning

Baren med køkken har et stort udvalg af kinesiske, japanske og vestlige retter. Retterne bliver frisk tilberedt, som betyder at man skal vente 5-10 minutter. Jeg bestilte en Singapore Laksa suppe, som jeg kunne hente under 5 minutter senere. Suppen smagte rigtig godt, men også meget stærk! Udover små retter, finder man også spiritus, øl, vin, sodavand og kaffe i baren. Te og diverse juicer finder man ved buffeten.

Udover den store menu i baren, var der også et buffetbord med et mindre antal asiatiske retter, som dimsum, nudler med kylling/oskekød eller små snacks.

Konklusion

Dette er en lounge som en lounge skal være! Loungen er rummeligt indrettet med god afveksling. Medarbejderne er venlige og der er et stort udvalg af mad og drikkevarer.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Roij Scholten fra vores søsterside Insideflyer.nl

Overblik

Pros

- Venlige medarbejdere
- Stort udvalg af mad og drikkevarer
- Rummeligt indrettet
- Hurtig wifi

Cons

Ingen

Atmosfære

Service

Indretning

Forplejning

Faciliteter

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Dette er en lounge som en lounge skal være! Loungen er rummeligt indrettet med god afveksling. Medarbejderne er venlige og der er et stort udvalg af mad og drikkevarer.

4.1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *