Anmeldelse: King Amlet lounge Billund

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

King Amlet lounge er Billund lufthavns eneste lounge. Loungen er lækker, og personalet er glade og imødekommende.

Mit førstehåndsindtryk af loungen, var at det var en lækker lounge, med lækre siddefaciliteter, samt stilren indretning. Jeg fandt mig en rigtig god stol, hvor jeg slog mig ned med lidt snacks fra buffeten, samt en avis fra det ret tilfredsstillende udvalg af læsestof, der var tilgængeligt i loungen.

Der var ikke noget “rigtigt” mad i buffeten, der var dog mulighed for at købe sig til anretninger fra lufthavnens køkken. Den mulighed benyttede jeg mig ikke af, da jeg egentlig ikke va så sulten igen. Til gengæld var der et godt udvalg af drikkevarer, samt en betjent bar, hvor man kunne få lavet sine drinks.

Der var god plads i loungen, i forhold til antallet af besøgende. Dermed ikke sagt at loungen var stor, for det er den ikke. Den er til gengæld perfekt placeret, midt i lufthavnsterminalen, og det eneste jeg kunne sætte en finger på var at udsigten var blokeret, ud over standpladsen.

Toiletforhold var gode og renlige, loungen tilbyder dog ikke at man kan tage et bad.

Generelt var jeg meget tilfreds, og jeg vil helt sikkert benytte mig af loungen en anden gang! Få et kik med ind i loungen, i videoen herunder:

 

 

Overblik

Pros

- Pænt og rent
- Venlig betjening
- Roligt
- Lyst

Cons

- Spartansk med "rigtig" mad
- Ingen udsigt

Mad og drikke

Faciliteter

Komfort

Plads

Generel Vurdering

Konklusion

Rigtig lækker lounge, der klart er anbefalelsesværdig!

3.7

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *