Anmeldelse: Med SAS fra London til Stockholm i en Airbus A320neo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi var på tur med SAS Airbus A320neo fra London Heathrow til Stockholm Arlanda lufthavn.

Den 15 maj 2022 havde vi en lidt anderledes hjemrejse fra London end man nok normalt plejer at have. I stedet for en direkte billet hjem til Billund lufthavn fløj vi med SAS via Stockholm Arlanda lufthavn. Turen til Stockholm Arlanda lufthavn flyves fra London Heathrow lufthavn terminal 2. Vi skulle flyve med et fly af flytypen Airbus A320neo, flyet var ankommet til London til tiden. Vejret var ikke det bedste det regnede nemlig hvilket gav en lille forsinkelse men vi snakker ikke mere end små 10 minutters forsinkelse. Boarding tog ret lang tid, men det skyldes at de tjekkede alle passageres håndbagage kufferter i størrelser og vægt.

Billede fra gaten før boarding. Foto: Benjamin Harboe Rethmeier. Instagram: BLL_spotters

Komfort ombord på SAS A320neo

SAS A320neo har fået sæder med stof i stedet for lædersæder som så mange andre selskaber bruger, det gjorde kvaliteten af komfort en del bedre som fx på denne 2 timers tur til Stockholm Arlanda lufthavn.

Benpladsen ombord var måske ikke den bedste men det gik faktisk okay når vi snakker en 2 timers tur. Skal lige understreges jeg er en høj person på 190 cm.

Benpladsen ombord på A320neo. Foto: Benjamin Harboe Rethmeier. Instagram: BLL_spotters

Service ombord

Vi havde på dagens flyvning forudbestilt en bid mad ombord i form af en lille pizza til 35 kroner. Det lille stykke pizza var opvarmet da vi fik det leveret til vores pladser. Det smagte virkelig frisk og ikke som noget der har lagt natten over, før det skulle med flyet som catering. Til 35 kroner synes jeg faktisk det er okay kvalitet for pengene. Udover mad var de ansatte ombord i kabinen virkelig flinke overfor deres passagerer hvilket gjorde flyvningen rar at være med på. Personalet ombord var virkelig professionelle i deres arbejde fra start til slut på turen.

Maden ombord på flyet som var et stykke pizza. Foto: Benjamin Harboe Rethmeier. Instagram: BLL_spotters

Vi fløj på en SAS go smart billet hvor der var inkluderet indchecket bagage 23 kg og håndbage 8 kg samt en taske under sædet. Dette var den rigtige løsning for os da det var den billigste løsning vi kunne finde på hjemrejsen fra London.

LED lys giver mange muligheder for lyssætning. Foto: Henrik Olsen

Artiklens forsidefoto: Martin Ritthakorn Godske. Instagram: RIT_aviationHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Rigtig god service fra start til slut.
+ God komfort ombord med stofsæder og USB opladning.
+ Servering af the og kaffe samt det forudbestilte mad ombord.

Cons

- Lang boarding tid.
- Ikke den bedste benplads.

Komfort

Mad/drikke

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Min konklusion er at når billetten er billigere via Stockholm til Billund så er det ganske fint at flyve mellem London Heathrow lufthavn og Stockholm Arlanda lufthavn. Alt spillede bare så jeg kan klart anbefale hvis i finder billetterne billigere på denne måde så skal man helt klart springe til fordi man får også en oplevelse ud af det. Jeg tager gerne sådan en hjemrejse igen.

4.3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *