Anmeldelse: Portland Marriott Downtown Waterfront

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Når det kommer til hoteller, er jeg stor fan af Hyatt. Jeg har boet på deres hoteller siden jeg blev student og opnåede Diamond-status kort efter. På trods af mangler i deres IT-system og et mindre globalt fodaftryk, er Gold Passport programmet et af de bedste loyalitetsprogrammer blandt verdens hotelkæder.

Desværre sker det en gang i mellem, at jeg ikke er kan bo på et Hyatt hotel. I sådanne tilfælde kigger jeg i første omgang efter Starwood-hoteller (mit back up program) og dernæst Marriott. På en arbejdstur til Portland for nylig, foreslog det firma jeg besøgte, at jeg prøvede Marriott Downtown Waterfront, som er beliggende lige på den anden side af gaden fra deres kontor.

Hyatt har blot et hotel i Oregon, Hyatt Place Portland Airport/Cascade Station, så udsigten til at bo på et Marriott var tiltalende.

Beliggenhed / Ankomst / Check-In

Portland har en fremragende offentlig infrastruktur, men fordi klokken var tæt ved 22.00 da jeg landede, valgte jeg at tage en Uber til hotellet. $23 senere ankom vi til hotellet, beliggende i den sydlige del af Downtown Portland.

På trods af at jeg takkede nej til assistance, hjalp hotellets portere mig gladeligt med mine tasker.

Hotellets ydre fremstod noget slidt, men indenfor var alt sprit nyt. Jeg blev senere klar over at hotellet for nylig havde gennemført en omfattende renovering til mange millioner dollar. Projektet omfattede en ny M Club, tilføjelsen af flere værelser og mødelokaler, re-design af fitness centret samt alt andet der havde behov for en overhaling, for at vise respekt for det omkringliggende levende nabolag.

Receptionisten bød mig velkommen til Portland og tilbød at forklare mig lidt om området, hvis ikke jeg var kendt i byen. Selvom jeg har besøgt Portland adskillige gange tidligere, var det fint at få en gennemgang af lokale restauranter, natteliv og andre ting at tage sig til omkring hotellet.

Receptionen

Værelset

Standard Værelse

Jeg blev tildelt et Standard værelse på 10. etage, som dog bød på en fantastisk udsigt over den nærliggende flod Willamette og Mt. Hood i horisonten.

Receptionisten informerede mig om, at havde jeg ikke på forhånd bedt om et værelse med to dobbeltsenge, så var jeg blevet opgraderet til en suite. Da dette var en forretningsrejse, blev jeg ikke videre skuffet over den besked.

Når man kommer ind i værelset, har man et stort skab på venstre hånd og badeværelset på højre hånd.

Badeværelsesdøren er af matteret glas, så er man lidt følsom overfor skarpt lys, bør man huske en øjen maske, så man ikke forstyrres af det skarpe lys fra badeværelset.

Fantastisk udsigt over Willamette floden og Mt. Hood

Selvom vi ikke tilbragte megen tid på værelset, ud over når vi sov eller tjekkede e-mails, så var det et behageligt sted at slappe af og lade batterierne op.

Når flere hundrede eller tusinde gæster har været gennem et hotelværelse, kan man næsten fornemme hvor slidt en seng er. Men her virkede alt helt nyt. Madrasserne var ikke sten hårde og til min overraskelse var de bløde puder rent faktisk bløde.

Sammenlignet med andre Marriott værelser jeg har boet på, virkede værelset i Portland lysere og friskere. Værelsets design inkluderede elementer fra den nordvestlige del af USA, fremfor de standardmøbler man ser på ældre hoteller.

To af de største plusser for mig, var mængden af stikkontakter (Er det muligt at have for mange? Aldrig!) og antallet af lamper på værelset. Mange hotelværelser er ringe belyst og det er et stort irritationsmoment, hvis man ønsker at arbejde eller læse en rigtig avis (ikke en tablet udgave). Dette værelse bød på masser af naturligt lys om dagen, og rigeligt med watt om aftenen.

M Club Lounge

M Club Lounge

Da jeg gik ud for at finde club loungen, blev jeg mødt af M Club Lounge, Marriott´s nye lounge koncept. M Club Lounge blev først præsenteret på fire hoteller og siden på yderligere et par stykker. Ulig en almindelig club lounge, beskriver Marriott det nye koncept som “et eksklusivt område med højt serviceniveau, hvor gæster kan arbejde, nyde en bid mad, genoplade batterierne og mingle”,

Selvom hver lounge har forskellige åbningstider, er der åbent 24 timer i døgnet hos Portland Marriott.
Om morgenen og aftenen sørger personalet for at lukke gæster ind. På alle andre tidspunkter af døgnet, bruger man sit nøglekort til at få adgang til loungen.

M Club Lounge

Da jeg kom ind i loungen blev jeg budt varmt velkommen af Pedro, en af de ansatte i loungen. Selvom der netop var lukket for betjening for aftenen, insisterede Pedro på at sammensætte en “doggy bag” til mig med lidt blandet godt. Som sagt, så gjort. Nogle minutter senere vendte Pedro tilbage med et lækkert udvalg af  aftenens desserter.
Før han gik for aftenen, fik vi en hyggelig snak om Portland, det nye lounge koncept og Cuba, hans fødested. Vi skiltes, men Pedro indikerede at han også ville være på job den følgende aften.

Gratis snacks døgnet rundt

Jeg tilbragte en time i loungen med at komme i bund med nogle e-mails, mens jeg udnyttede de snacks der denne aften var tilgængelige i køleskabet. Udvalget bestod af små beholdere med blåbær, grøntsager med dressing samt anden frugt.

Herudover fandtes en Starbucks-maskine som kunne kreerer en række forskellige drikkevarer og køleskabet var fyldt op med diverse sodavand og juice.

I et forsøg på at reducere mængden af affald, findes der ikke plastikflasker i loungen. I stedet tilbydes glasflasker som gæster er velkomne til at fylde og tage med på værelset. Man kan vælge om vandet skal være koldt, stuetemperatur eller med brus.

I forbindelse med opdateringen af loungen, blev der også installeret et kasseaparetat, som gør det muligt at bestille og betale for forskellige alkoholiske drikkevarer og mad. Men der er ingen grund til bekymring. Der tilbydes fortsat gratis mad morgen og aften.

Spisemuligheder

Hotellets restaurant, Bistro by Truss, tilbyder en perlerække af småretter hele dagen. De har endda en omfattende drinks menu, for de som søger en flydende middag.

Ud over hvad der var tilgængeligt i loungen, nåede jeg ikke at prøve bistroens udvalg. De fleste retter var rimeligt prissat, men det er let at finde noget lokalt tæt ved hotellet (eller en kort Uber tur væk).

Lokalområdet

Selvom hotellet ligger i et af de roligere områder af Portland, så behøver man kun gå nogle få gader, for at finde et bredt udvalg af butikker, restauranter og andre faciliteter der kan være med til at sikre et godt ophold i byen.

På vores sidste dag brugte vi nogle timer på at gå mod nord, så vi kunne prøve madvognene omkring SW 9th og Alder St.

For dem som vil træne, eller blot vil nyde landskabet, så ligger Gov. Tom McCall Waterfront Park på den anden side af gaden fra hotellet. Med godt 14 hektarer at boltre sig på, er der rigelig plads til at slappe af eller nyde Portlands seværdigheder og dufte.

Konklusion

Da jeg bookede dette hotel, var jeg ikke klar over at det havde gennemgået en omfattende renovering. Vores ophold var til den dyre side med en pris per nat omkring DKK 1.500, men det blev opvejet af, at det firma vi skulle besøge, lå under 100 meter fra hotellets indgang

Herudover var Pedro i M Club Loungen en af de venligste hotel ansatte jeg nogensinde har mødt og da vi talte med ham på afrejsedagen, havde vi det som om vi talte med et familiemedlem, fremfor en vi netop havde mødt dagen forinden.

Portland har generelt meget at byde på, men hvis man er Hyatt fan er udvalget begrænset. Jeg vil altid kigge efter et Hyatt hotel som det første, men jeg hellere end gerne bo på et Marriott hotel som dette i fremtiden!

Med et miks af design elementer som er unikke for Portland, samt den nye M Club Lounge som er åben døgnet rundt, har Marriott med success opdateret et af deres gamle hoteller.

 

Oprindeligt udgivet af Daniel Palen på InsideFlyer.comHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Alle ansatte, lige fra receptionen til loungen, virkede glade for deres arbejde.
- Masser af stikkontakter og hurtigt WIFI på hele hotellet.
- Udvalg og personale i M Club Lounge var helt i top.
- Opdateret fitness center.

Cons

- Dyr parkering ($37/nat), nærmeste togstation er lidt langt væk hvis man rejser med bagage.

Service

Lokation

Værelse

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Selvom hotellet ligger i et roligt område af Portland, er Portland Marriott Downtown Waterfront et fantastisk hotel. Renoveringen får stedet til at fremstå lækkert og den nye M Club Lounge er et stort plus for forretningsrejsende, eller de som ønsker et roligt sted at slappe af. På trods af en lidt høj pris, så taler blandt andet den nylige renovering for, at jeg vender tilbage til dette hotel i nær fremtid.

4.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *