Anmeldelse: En tur med en Epic Phantom SL trolley til London

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi er på InsideFlyer – udover at rejse – også besatte af rejsegadgets. Så derfor er vi altid klar på at teste nye ting af. I denne anmeldelse har vi taget en Epic Phantom SL trolley med på en tur til London. Læs med her hvad vi syntes om den.

Vi har fået trolleyen fra RejseGear og de har samtidig været så flinke at give os en til vores julekalender. Så følg med her på InsideFlyer og du kan vinde denne Epic Phantom SL trolley i løbet af december måned.

Epic Phantom SL trolley en er flot designet og materialerne er i god kvalitet.

På rejse med en Epic Phantom SL trolley

Turen gik som sagt til London på en forlænget weekend. Så den blev valgt til denne tur, da jeg havde familien med, og vi derfor havde behov for lidt mere end det, der kunne være en kabinetrolley. Så den skulle checkes ind og dermed var det også en fremragende test af kvaliteten af trolley.

Hjulene på en Epic Phantom SL trolley er rigtigt gode og bedre end dem på min nuværende Samsonite trolley.

Der er 4 hjul på denne trolley og det er noget jeg er meget glad for. De kommer fra Airspeed og er bestemt af god kvalitet og virker godt. Det gør at den er lettere at trille igennem lufthavne eller til/fra hotellet end de modeller med kun 2 hjul. Og kvaliteten af hjulene – ja det er en af de meget positive overraskelser. Jeg har igennem årerne haft mange trolleyer og de seneste har det været modeller fra Samsonite. Og jeg kan efter turen konkludere at hjulene på en Epic Phantom SL trolley, virker bedre end på de sidste par Samsonite trolleyer jeg har haft.

Fint og stabilt håndtag, men skal du have en computertaske siddende ovenpå trolley ville den være mere stabil med en ekstra stang.

Selve håndtaget er udvilet af Airspeed og det fejler ikke noget, men at det kun er på en enkelt stykke metal og ikke to, gør at den er lidt mere ustabil, hvis du vil have fx. en computertaske siddende ovenpå trolleyen. Den kan derfor godt risikere at “falde af”.

Selve materialet føles af god kvalitet, Trolleyens ydre er af semi-hårdt materiale. Det glatte og elegante design gør at trolleyen lettere kan få ridser og slidmærker. Så de to store modeller, som ikke kan medbringes ombord på flyet og dermed skal checkes ind, vil lettere komme til at se brugte ud.

De valgte materialer og desginet er flot og stilfuldt.

Lynlåsen og selve materialet er flot designet. Det får trolley til at se flot og mere holdbar ud, da lynlåsen er beskyttet.

Der er også godkendt TSA lås på trolleyen. Så du kan roligt tage den med til USA. Lynlåsen er beskyttet af et lag, således den ikke direkte udsættes.

En andet positiv er at alle de mindre dele i trolleyen kan udskiftes, hvis de går i stykker. Dertil er der hele 7 års garanti på trolleyen med den såkaldte “Epic Armor Worldwide Warranty”.

Alle smådele kan udskiftes og forlænger derfor leveltiden på trolleyen.

Selve det indmad og linned, som dækker indersiden af kufferten kan tages ud og vaskes. Dette gør at du kan sikre at dit tøj altid bliver opbevaret bedst muligt og følges frisk. Det er en del af designet og Epic kalder det ReFRESH, som hjælper dig med at holde kufferent rent indvendigt.

Størrelser, mål og priser

Modellen findes i 3 størrelser – en Lille, en Mellem og en Stor model. De har følgende  størrelser og mål:

Er du ude efter en trolley, som du kan tage med op i flyets kabine, så skal du vælge den mindste model. Den overholder med målene 55x40x20 cm alle flyselskabernes krav til tilladt håndbagage. Dermed er du sikret og kan tage din trolley med ombord.

Prisen for den mindste model er 999,- kroner. Dermed er priserne bestemt i den rimelige ende, hvis det sammenlignes med andre mærker. Priserne er:

  • Lille sælges for 999,- kroner
  • Mellem sælges for 1.199,- kroner
  • Stor sælges for 1.399,- kroner

Trolleyen kan fås i 5 forskellige farver. Den vi havde med på rejsen var den sorte model.

Læs mere her, hvor du også kan købe denne trolley.

Alle smådele kan udskiftes og forlænger derfor leveltiden på trolleyen. Indmaden kan også tages ud og vaskes.

Overblik

Pros

+ Flot design og godt valg af materialer
+ Rigtigt gode hjul, som du vil blive glad for
+ Alle smådele kan udskiftes og der er 7 års garanti på produktet

Cons

- Bliver let ridset - især hvis du checker trolleyen ind
- Kun en stang til håndtaget gør at en fx. computertaske er lidt mere ustabil, hvis den står ovenpå

Design

Brug

Kvalitet

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

En Epic Phantom SL trolley bliver du ikke ked af at erhverve dig. Den er af god kvalitet både inderst og yderst. Det er de 4 hjul fra Airspeed, som vi blev mest glade for. Den triller simpelthen rigtig godt, hvilket er noget som er noget af det vigtigste ved en trolley. Smådele kan udskiftes og indmaden kan også udskiftes eller vaskes. Et klart plus og forlænger levetiden af trolleyen.
Vi syntes der er et par mangler i designet. Den ene er at den let bliver ridset grundet det elegante og glatte deisgn. Den anden er at det ville være en bedre trolley for frequent flyers hvis der havde været to stænger til håndtaget. Så ville en computertaske stå mere stabilt ovenpå trolleyen.

4.3

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *