Anmeldelse: Vi har besøgt Fairmont Ajman 40 kilometer fra Dubai

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg er netop kommet hjem fra en ferie til de Forenede Arabiske Emirater, hvor jeg havde fornøjelsen af at tilbringe 7 dage på Fairmont Ajman.

Fairmont Ajman er et 5* hotel ca. 40 km fra Dubai. Hotellet har 252 værelser fordelt på 14 etager, et stort pool område, spa og massage faciliteter, egen sandstrand, gratis Wi-Fi, restauranter, barer og meget meget mere.

Forkert værelse ved ankomst…

Vi fløj med Emirates til Dubai direkte fra København og ankom derfor først til hotellet kl. 02:30. Jeg havde hjemmefra booket et deluxe-værelse med balkon og havudsigt og eftersom der ikke var mange andre i receptionen på dette tidspunkt, gik check-in gik derfor rigtig hurtigt. Vores kufferter blev bragt op til værelset og var der før vi var.

Da vi kom ind på værelset og fik tændt lyset, kunne jeg dog se, at vi manglede en balkon, og den eneste udsigt vi havde, var udsigten til en gul væg på nabobygningen (meget spændende..) Så jeg måtte derfor ned i receptionen igen og spørge, om dette kunne være rigtigt. Receptionisten forklarede, at grunden til dette var, at de ikke havde flere deluxe værelser med balkon og havudsigt – og så blev jeg irriteret. Efter en kort dialog, bad han mig komme tilbage kl. 15, for så kunne vi se, om nogen af værelserne var blevet ledige.

Et par billeder fra første værelse.

This slideshow requires JavaScript.

Det gjorde jeg – og svaret jeg fik var ”vi har stadig ingen ledige værelser.. der går nok et par dage”… Efter en lidt længere diskussion med receptionen, lovede han mig at gøre hvad han kunne for, at jeg kunne få det jeg havde bestilt – for han ville desværre ikke give mig penthouselejligheden som ”var det eneste ledige”… 10 min senere blev jeg ringet op, at han på magisk vis, havde fundet et ledigt værelse – et deluxe-værelse MED balkon og havudsigt og efter små 24 timer, kunne ferien endelig “begynde”.

Hotellet:

Hotellet er et super lækkert hotel med alt hvad man kan tænke sig. Hotellet har deres egen strand, der er stor pool og massere af aktiviteter for enhver smag. Efter en lidt uheldig start på ferien, sørgede hotellet dog for, at vi fik kompensation for ”den tabte nat”. Vi fik derfor en gratis middag i restauranten, gratis 45 min. massage samt en stor solseng nede ved poolen hele dagen, hvilket må siges at være en rigtig fin service. Den sidste aften fik vi derudover også serveret en virkelig lækker dessert samt et håndskrevet kort med “undskyld” for problemet med værelset.

Poolområde med poolbaren
Poolområdet set fra Badr Loungen med stranden i baggrunden

 

Værelset:

Vi havde som skrevet tidligere booket et deluxe værelse med balkon og havudsigt. Værelset er 49 kvm med gratis Wi-fi, privat badeværelse med badekar, stor king-size seng, 42” tv, balkon med møbler og havudsigt. Der tilbydes derudover gratis vand samt gratis toiletartikler hver dag. Med i prisen var også morgenmad i buffetrestauranten.

Et par billeder fra vores værelse

This slideshow requires JavaScript.

Beliggenhed:

Hotellet ligger ca. 40 km udenfor Dubai dvs. en køretur på ca. 45 min (alt afhængig af trafik). Hotellet tilbyder en gratis bus til Dubai mall hver dag med afgang kl. 11:30 fra hotellet og opsamling ved Dubai Mall kl. 19:30. Vi benyttede os af bussen 3 dage og reserverede bare plads i receptionen dagen før uden problemer.

Udenfor hotellet i byen Ajman finder man ikke så meget andet. Der er 1,5 km til en lille “shopping” gade, men denne besøgte vi ikke.

 

Restauranter:

Hotellet har 3 restauranter. En italiensk, en tyrkisk og hotellets buffetrestaurant.

I løbet af mit ophold prøvede jeg den italienske samt buffetrestauranten, begge to helt fantastiske.
I buffetrestauranten er der noget for enhver smag. Er man til tyrkisk, arabisk, indisk, europæisk, sushi eller bare en omgang salat – så kan det hele findes her. Der er et enormt stort udvalg af forskellige retter – og det samme gælder desserter.

Den italienske restaurant byder på de klassiske retter fra det italienske køkken.

Maden i begge restauranter var helt fantastisk, og jeg tror ALDRIG jeg har fået en så god Risotto før, som de serverede i den italienske restaurant.

 Et par billeder fra aftensmaden på Spectrum, hotellets buffetrestaurant. 

This slideshow requires JavaScript.

Morgenmadsbuffet i Spectrum. Dette var som sagt inkluderet i prisen.

This slideshow requires JavaScript.

Pris:

Prisen for 7 nætter lå på 8000 kr. For 2 voksne inkl. morgenmad. Da hotellet er et 5* hotel, synes jeg bestemt at vi fik value for money og jeg er meget tilfreds med vores ophold, også selvom de første 24 timer var lidt rodede.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Flot hotel
- Rent og pænt værelse
- Fantastiske restauranter
- Gratis Wi-Fi
- Gratis bus til Dubai hver dag
- Fantastisk service

Cons

- Maden/drikkevarer på hotellet er dyrt.

Service

Lokation

Værelse

Value

Morgenmad

Generel Vurdering

Konklusion

Fairmont Ajman er et luksus 5* hotel i Ajman. Hotellet byder på stort poolområde, strand og fantastiske restauranter og ligger blot 40 km. fra Dubai, så der er rig mulighed for at kombinere sol/strand og pool-ferie i Ajman med shopping og byliv i Dubai.

4.5

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *