Anmeldelse: Zleep Hotel Ballerup

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Zleep Hotel-kæden har netop installeret og idriftsat nogle nye automatiske check-in standere, som kendes fra lufthavnene. InsideFlyer har allerede testet én af de nye standere under et ophold på Zleep Hotel i Ballerup.

Beliggenhed

Zleep Hotel Ballerup ligger i et industrikvarter og også meget tæt på motorvej (Motorring 4) og S-togstationen Malmparken (ca. 10-15 minutters gang fra hotellet).  Der er også busstoppesteder i umiddelbar nærhed af hotellet. Hotellet råder over egen parkeringsplads med gode parkeringsforhold og gratis p-pladser.

I området ved hotellet ligger der Ballerup Superarena / Idrætscenter, så hotellets lokation er ideel i forbindelse med sportsarrangementer, koncerter og andre begivenheder.

Udsigten over P-pladsen ved Zleep Hotel Ballerup

Ankomst og check-in

Jeg ankom en torsdag aften ved 20-tiden og fik parkeret bilen på den pæne og overskuelige parkeringsplads foran hotellet. Zleep Hotels har netop lanceret nye smarte check-in standere, som kendes fra check-in i lufthavnene og allerede ved ankomsten i hotellets indgangsparti stod der en sådan stander, selvom den måske var lidt uheldigt placeret i forhold til den trafik af gæster, der var ind og ud af hotellet. Jeg gik videre ind i receptionen og selvom der stod en receptionist klar til at tage imod mig, valgte jeg at prøve den nye check-in stander, som udover at være i indgangspartiet også fandtes foran selve receptionen. Jeg fulgte vejledningen på skærmen til punkt og prikke og fik hurtigt lavet check-in uden problemer. Hold op, det var nemt, praktisk, genkendeligt, tidsbesparende og smart. Min eneste bekymring var nu, om aktivering af nøglekortet til værelset var sket korrekt og om jeg kunne huske værelsesnummeret, da det ikke fremgik af selve kortet. Lige efter check-in fik jeg dog en smart og informativ e-mail, samt også en SMS, der bekræftede check-in og som også oplyste mit værelsesnummer.

Værelset

Værelset var et almindeligt standard dobbeltværelse og det var ikke stort, men det var fint til mit behov. Badeværelset var heller ikke det største, men alligevel OK. Fra værelset var der udsigt over parkeringspladsen, men ellers var udsigten ikke noget at råbe hurra for og hvis man havde vinduet åbent, kunne man høre støjen fra den nærtliggende motorvej, samt Ballerup Boulevard. Værelsets interiør og indretning var holdt i moderne stil og i mørkegrå og hvide farver og på gulvet stod der en enkelt knaldgul taburet. Et noget kedeligt interiør efter min smag. På mange kædehoteller er det muligt at lave kaffe / the på værelset, men det var der ikke lige her og det kunne jeg godt savne. Sengen var virkelig behagelig at ligge i. Hovedpuden var til gengæld elendig og der var ingen ekstra puder. Normalt sover jeg gerne med to hovedpuder da jeg gerne vil ligge lidt højt med hovedet. Jeg nappede dog puden på sengen ved siden af, da jeg havde værelset for mig selv. Fladskærms TV’et indeholdte ikke specielt mange kanaler, men det var meget irriterende at skulle undvære undertekster på flere udsendelser på de forskellige kanaler.

Værelse og badeværelse

Maden

Morgenmadsbuffét var ikke inkluderet i værelsesprisen og skulle derfor tilkøbes til en pris på 99 kr. pr. voksen pr. overnatning. Eftersom jeg havde to overnatninger på hotellet, kunne det hurtigt blive en dyr fornøjelse og derfor fravalgte jeg morgenmaden begge dage. Jeg kunne derfor heller ikke vurdere, om morgenmaden var prisen værd.

Faciliteter

Hotellet råder over i alt 129 værelser, morgenmadsrestaurant og en reception. Der er gratis WiFi, men det fik jeg ikke afprøvet.

Serviceniveau

Hotelpersonalet i receptionen var serviceminded, men det meget begrænset jeg brugte receptionen, eftersom jeg havde benyttet mig af check-in standeren ved ankomst.

Pris

For to overnatninger for 1 person i et twin / dobbeltværelse og uden morgenmad betalte jeg ca. 1500 kroner, hvilket jeg ikke syntes var prisen værd i forhold til, at der ikke var morgenmad med i værelsesprisen.

Overblik

Pros

+ Pænt og rent værelse
+ Fin beliggenhed i forhold til sportsarrangementer
+ Hurtig, nem og tidsbesparende check-in via selvbetjeningsstander

Cons

-knap så god beliggenhed i forhold til centrum og offentlige transportmuligheder
-lidt kedelig værelsesindretning og manglende mulighed for at lave kaffe/te på værelset
-dyr morgenmadsbuffét

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Samlet set var jeg egentlig tilfreds med at bo på hotellet, selvom det var begrænset hvor meget jeg nåede at være der. Jeg kan sagtens bo på hotellet igen en anden god gang.
Bookede 28.06.2018 – 30.06.2018.

3.2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *