Anmeldelse: Zleep Hotel Billund Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du bor mere en end times kørsel fra Billund lufthavn og har en virkelig tidlig afgang fra, eller sen ankomst til lufthavnen, så kan det være en ide at booke en nat på Zleep Hotel Billund Airport.

For nylig skulle jeg med KLM´s afgang kl. 06.00 fra Billund, og da jeg ikke havde mulighed for at benytte familiens bil, bookede jeg et værelse på lavpriskædens hotel ved Billund lufthavn.

Beliggenhed

Mellem hotellet og terminalen i Billund lufthavn er der cirka 300 hundrede meter, eller omtrent fem minutters gang.

Check-in

Selvom jeg ankom til hotellet sent om aftenen, var der fortsat tre ansatte i receptionen. En venlig ung mand tjekkede mig ind på ganske få minutter.

Mit ophold var uden morgenmad og i vaskeægte lavpris stil, forsøgte den unge mand at sælge mig morgenmad til dkr. 75. Jeg takkede pænt nej med begrundelsen, at jeg skulle flyve kl. 06.00. Med et kækt smil svarede han tilbage, at “vi servere morgenmad fra kl. 03.00”!

Receptionen – billedet lånt på Zleeps hjemmeside.

Værelset

De vinder ingen design priser på Zleep Hotel Billund Airport. Værelserne er ret simple, men der er hvad du har brug for, blandt andet masser af lamper og et fladskærms-TV. Sengen er ganske komfortabel. Og vigtigst af alt: Mit værelse var pænt og rent.

Selv med et værelse ud mod landingsbanen, får du endda en god nats søvn da vinduerne er lydisolerede.

Mit værelse

Badeværelset har en god størrelse og fungere fint. Gulvets hældning gør dog, at et bad resultere i en del vand ud over det meste af gulvet og ind under toilettet. Det er ret upraktisk!

Badeværelset

Restaurant / morgenmad

Nu takkede jeg som bekendt nej til hotellets morgenmad, men har man lyst og tid, får man en nydelig lille buffet og et udvalg af kaffe, the og juice.

Morgenmadsområdet – biledet lånt på Zleeps hjemmeside.

Faciliteter

På hele hotellet er der gratis WIFI og forbindelsen er god og stabil.

I receptions- og loungeområdet er det ud over morgenmad, også muligt at købe forskellige drikkevarer, snacks og lette retter.

I kælderen findes et lille fitnessrum, som er gatis at benytte.

Pris

Er du ude i god tid, kan du via hotellets hjemmeside bestille et enkeltværelse til dkr. 399 per nat (uden morgenmad), hvilket må siges at være rimeligt. Bestiller du derimod i sidste øjeblik kan prisen være højere end dkr. 1.000 per nat.

 

Overblik

Pros

- Belligenhed
- Fin WIFI forbindelse
- Serviceniveau
- Pris (hvis du bestiller i god tid!)

Cons

- Lidt kedeligt design
- Dum hældning på badeværelsesgulvet

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Til en enkelt overnatning før eller efter en flyvning, fungere Zleep Hotel Billund Airport glimrende. Value for Money er ganske god og jeg oplevede et fint serviceniveau. Jeg vil ikke tøve med at bo her igen, hvis behovet opstår.

3.6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *