a&o hostels betaler transport og husleje hvis du flytter til København

a&o Hostels København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotel- og restaurationsbranchen mangler hænder til at tage fra, og nu søsætter a&o Hostels – beliggende på Nørrebro og i Sydhavnen – fire initiativer, der skal tage hånd om problemet.

Belægningsprocenten hos a&o Hostels i København er siden årets begyndelse vokset fra 40 til 75 procent, og samtidig med en generel efterspørgsel på arbejdskraft inden for hotel og restauration intensiverer det hotelkædens behov for medarbejdere.

Det får nu a&o Hostels på Nørrebro og i Sydhavnen til at gå nye veje for at hente og fastholde nye medarbejdere.

Fra den 1. januar 2023 dækker a&o Hostels i København fastansattes udgifter til offentlig transport. Og flytter man til København for at arbejde fast hos a&o Hostels, så betaler kæden også ens husleje den første måned.

Vi hjælper ofte tilflyttende medarbejdere med at finde et sted at bo, og nu ryster vi posen en ekstra gang for at tiltrække nye, engagerede ansatte. Gratis transport og husleje den første måned fjerner nogle af de opstartsudfordringer, unge tilflyttere har. Det skal være nemt at flytte til byen og nemt at komme til og fra arbejde, fordi det giver ekstra overskud til det allervigtigste, nemlig gæsterne.

Kasper Rønnow, Managing Director hos a&o Hostels.

Engelsk rækker

De to a&o-hostels, som især ansætter unge studerende fra udlandet, har desuden fjernet krav om danskkundskaber.

Alle vores medarbejdere kan tale engelsk, og det er alt rigeligt til at håndtere gæsterne, også de danske. København er i forvejen en meget international by, og folk er vant til at begå sig på engelsk, ligesom man ofte oplever det på f.eks. cafeer og restauranter rundt om i byen.

Kasper Rønnow, Managing Director hos a&o Hostels.
Billedtekst. Indtjekning hos a&o på Nørrebro. Foto a&o/PR

Workation i København

Endelig implementerer a&o i København et ‘Workation-program’, der giver alle ansatte i kædens resterende 38 hoteller rundt om i Europa mulighed for at rejse til København og arbejde på et af de to hostels i op til to måneder.

Mange unge ønsker i dag en fleksibel hverdag, hvor de både kan rejse og arbejde på samme tid. Det er lige præcis det, vi kan tilbyde. Til gengæld får vi mulighed for flere nye medarbejdere, der i forvejen kender a&o’s koncept og med det samme kan træde til og levere en ekstra indsats.

Kasper Rønnow, Managing Director hos a&o Hostels.

a&o Hostels i München og Hamburg har siden årets begyndelse testet Workation-programmet, hvor det har vist sig at være en succes, blandt andet fordi det skaber øget tilfredshed og identifikation med arbejdspladsen.

Foto: a&o Hostels / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *