Bedste placering i Ho Chi Minh City: Sheraton Saigon Hotel & Towers

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sheraton Saigon Hotel & Towers er det perfekte hotel til dit ophold i Ho Chi Minh City. Jeg var for nylig i den pulserende metropol og med Sheraton Saigon fandt jeg den perfekte base for at udforske byen.

Hotellet ligger midt i hjertet af Ho Chi Minh-City og er det perfekte udgangspunkt for at udforske byen, som efter min mening er fuldstændig undervurderet som turistmål. Inden for 10 minutter når du de fleste seværdigheder i byen i det sydlige Vietnam. Omkring vores hotel finder du også mange lækre restauranter, barer og caféer.

Jeg er Platinum-medlem af loyalitetsprogrammet Marriott Bonvoy – og skulle derfor tjekke ind i Sheraton Club Lounge. Vi blev betjent af den meget venlige og hjælpsomme Club Manager, der fortalte os, at vi havde fået en meget flot opgradering til en Executive Suite.

Sheraton Executive Suite

Vores Executive Suite var i alle henseender perfekt: Den er på over 60 kvadratmeter og giver os mere plads end vi har brug for. Og så er den for nylig blevet renoveret. Denne renovering er mere end vellykket. De lyse farver i suiten dominerer og er en fin kontrast til de farverige billeder på væggene. Det er en perfekt kombination af international indretning og klassiske vietnamesiske elementer. Det nye design er inspireret af lotusblomsten. 376 af hotellets 494 værelser er allerede renoveret og har fået det nye design.

Suitens rummelige stue har et hyggelig sofahjørne og et skrivebord. Her ventede en meget fint forberedt velkomstgave med søde godbidder og hvidvin. I løbet af de følgende dage overraskede hotellet os hver aften med en lille gave på værelset. Det kunne er lille sød lækkerbisken på hovedpuden eller et noget drikkeligt som en gin og tonic.

Fra stuen går du ind i det hyggelige soveværelse med en meget behagelig seng, hvor du sover som på skyer. Du skal gå gennem et walk-in closet for at komme ind på badeværelset, der har både et brusebad og et badekar. Også her er kvaliteten i top, og du kan nyde det klassiske design.

Morgenmad på Sheraton

Hotellet serverer morgenmad hver dag indtil kl. 10.30 i Saigon Café. Der er et imponerende stort udvalg af varme og kolde retter. Stedet har både det asiatiske og det vestlige køkken repræsenteret i buffeten. Jeg kunne især godt lide ideen med donut-væggen. De smagte godt sammen med den friske vietnamesiske kaffe. Jeg vil også stærkt anbefale de friskelavede omeletter, som er helt perfekte. Personalet er altid meget opmærksomme og høflige. Et lille tip: Du skal spørge efter den friskpressede appelsinjuice. I buffeten finder du kun den almindelige juice, der er købt færdiglavet.

Club Lounge

På hotellets 5. sal ligger den meget rummelige Club Lounge. Medlemmer med et Marriott Bonvoy Platinum kort har adgang. Det samme har hotellets gæster, der bor i en suite, et studio værelse eller et club værelse. Loungen har masser af plads – og der er både mulighed for at slappe af, arbejde eller spise. Hvis du vil sidde meget stille, finder du det perfekte sted i galleriet på første sal i loungen.

Du har hele dagen mulighed for at få kaffe, drinks og små snacks i loungen. Om morgenen serveres morgenmad i loungen – og ligesom i restauranten kan du bestille omelet. Eftermiddagste serveres mellem kl. 14.00 og 16.30. Aftenen happy hour starter kl. 17.00 og varer indtil kl. 20.00. Foruden øl og vin er der også spiritus samt varme og kolde snacks. Derudover kan du bestille mad fra en lille menu med tre frisklavede retter.

Wine Bar

Hvis du leder efter det perfekte sted til at nyde solnedgangen i Ho Chi Minh City, så finder du det også på Sheraton Saigon Hotel & Towers. På hotellets 23. etage ligger Wine Bar. Det er en fantastisk overdækket tagterrasse, der har en fantastisk udsigt over den travle metropol. Men du er også i læ, hvis det skulle regne. Drikkevarerne er lækre, og mellem kl. 17.00 og 20.00 er der endda happy hour, hvor du kun betaler ca. 7 euro for din cocktail.

Pool

Hotellets pool er ligesom Club Lounge på femte sal. Her kan du tage en svømmetur og bagefter slappe af på en liggestol – måske med en drink. Vi har aldrig oplevet poolen være fyldt med gæster. Tværtimod. Det er altid muligt at finde plads både i vandet og en ledig liggestolene.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen Hager og bragt på vores tyske søsterside

Fotos: Sheraton Saigon Hotel & TowersHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Beliggenhed

Service

Værelset

Mad og drikke

Value for Money

Generel Vurdering

Konklusion

Sheraton Saigon Hotel & Towers er helt sikkert stedet, når du er i Ho Chi Minh City. Alene den fremragende beliggenhed taler for hotellet, for det er altid behageligt at kunne udforske det meste af byen til fods. Men også de andre vurderingskriterier taler for hotellet. Specielt de spritnye værelser og suiter.

4.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *