Billigere SAS Plus billetter i hele Skandinavien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har her til morgen meldt ud, at de udvider deres tilbud om SAS Plus Saver billetter, til at omfatte skandinaviske ruter.

Til dette nye tiltag siger Mariam Skovfoged, som er pressechef i SAS Danmark følgende:

Vi har haft stor succes med SAS Plus Saver på vores interkontinentale og europæiske ruter. Derfor er vi glade for, at vores kunder i Skandinavien også får mulighed for at bestille en SAS Plus Saver billet. Der har været en efterspørgsel fra kunderne, og med det nye tilbud får vores kunder endnu større mulighed for at vælge det produkt, som passer netop deres behov.

Det nye tiltag betyder at man nu til en lavere pris kan købe SAS Plus billetter, der inkluderer alle fordele inkl. mad ombord, lounge adgang og fast track til sikkerhedskontrol. De eneste fordele der forsvinder er gratis bagage, og fleksibiliteten der gør at man kan ændre og afbestille rejser gratis.

Det nye tilbud på indenrigs- og interskandinaviske ruter lanceres i første omgang som en test frem til den 31. marts 2017 på udvalgte ruter: Stockholm- Malmø, Stockholm- Åre Östersund, Göteborg- Luleå, Oslo-Haugesund, Oslo-Billund, København-Oslo, København-Bergen. SAS Plus Saver er allerede tilgængelig på interkontinentale ruter og gøres i tillæg også permanent på europæiske ruter.

På InsideFlyer ser vi det som en positiv udvikling, at man kan rejse komfortabelt til en lavere pris, hvis man alligevel ikke har brug for indskrevet bagage, og fleksibilitet til at ændre billetten.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *