Billund får ny rute i dag

Swiss Plane in Flight

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag, den 2. juli, er der schweizisk folkefest i Billund Lufthavn. Der er skåltaler, tilskuere og vandkaskade i stor stil, når SWISS slår landingsstellet ud på landingsbanen i Billund, og det skaber nye turister til Danmark.

Klokken 14 i dag lander SWISSi Billund Lufthavn, hvor lufthavnens brandbiler står klar med vandkaskade, når flyet taxier ind på holdepladsen. Det sker for fuld skue af tilskuere på marken ved én af lufthavnens flyspotterpladser.

Inde i lufthavnen er der skåltaler over frokosten, hvor den schweiziske ambassadør i Danmark Florence Tinguely Mattli, Country Manageren Denmark fra Lufthansa Gruppen Bastian Frantz, og flere andre repræsentanter fra Swiss er mødt op for at tage i mod flyet.

Vi er rigtig glade for, at vi endelig kan byde Swiss velkommen. Billund Lufthavn ligger i et utroligt stærkt marked, der er attraktivt for flyselskaberne, fordi vi har et stort opland af både ferie- og erhvervsrejsende. Og flyene mellem Billund-Zürich kommer til at have fyldte fly frem og tilbage med begge passagertyper. Det ser vi meget frem til.

Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn.

InsideFlyer er til stede i og uden for lufthavnen ved denne rutefejring. Så vi kommer med flere billeder og video fra dagen i Billund lufthavn og skåltalerne i gaten.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *