Billund Lufthavn får ny luftfragtsdirektør

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra den 1. april får luftfragten i Billund Lufthavn en ny spydspids. Nicolai Krøyer er kendt fra shipping- og luftfartsbranchen, og nu skal han, som direktør for Cargo Handling Billund Airport, sætte retningen i en succesfuld luftfragtsorganisation, der er under stor udvikling.

Cargo Handling Billund Airport beskæftiger i dag omkring 150 medarbejdere, fragter knap 80.000 tons luftfragt årligt og har under Covid sat nye luftfragtsrekorder. Udviklingen går stærkt, og der er udsigt til massive vækstrater de næste mange år.

Nicolai Krøyer har senest siddet som CEO i Aarhus Lufthavn og har dermed indsigt i lufthavnsdriften, men de sidste 10 år forinden var han kommerciel direktør hos Aarhus Havn, som er Danmarks største containerhavn. Shipping- og speditionsbranchen er derfor ikke fremmede, og nu ser han frem til at være med til at videreudvikle Billund Lufthavn, som et vigtigt luftfragtcentrum.

Luftfragten i Billund Lufthavn formår gang på gang at skabe gode kunderelationer, og herigennem aktivitet og udvikling. Jeg har stor indsigt i industrien fra shipping i Aarhus Havn, og jeg ser frem til at kunne spille ind med min erfaring i en allerede stærk og kompetent cargoorganisation. Det bliver spændende at blive en del af Billund Lufthavn

Nicolai Krøyer

Stærk logistikprofil

Siden Jan Ditlevsen stoppede som cargochef i Billund Lufthavn, er driften blevet håndteret af kundechef, Tonny Hansen og terminalchef, Morten Hansen. Ronny Lilienvald, udviklingsdirektør i Billund Lufthavn har haft det strategiske ansvar for luftfragtsdelen indtil nu, hvor Nicolai Krøyer overtager opgaven.

Jan Hessellund, adm. direktør Billund Lufthavn, ser frem til at byde Nicolai Krøyer med ombord på holdet i Billund Lufthavn:

Vi har nogle ekstremt kompetente medarbejdere og ledere i Cargo Handling Billund Airport, og nu får vi en ny direktør ind, der skal være med til at sætte endnu mere tempo på den udvikling, som vi allerede ser ind i. Nicolai har stor erfaring at trække på både fra luftfarten, men i særdeleshed fra shipping og logistik. Der er noget fra begge verdner, så vi glæder os meget til at få ham med ombord.

Jan Hessellund, adm. direktør Billund Lufthavn.

Blå bog:

Nicolai Krøyer, 52 år, kommer fra en strategisk lederbaggrund fra virksomheder inden for shipping, logistik og infrastruktur. Senest som direktør for Aarhus Airport og før det som kommerciel direktør hos Aarhus Havn, hvor han har udarbejdet strategier og efterfølgende implementeret dem i virksomhederne.

Privat bor Nicolai Krøyer i Aarhus med sin hustru og deres to børn. Han spiller golf og løber i sin fritid, og dertil nyder han at rejse med venner og familie.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Billund Lufthavn / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *