Billund Lufthavn klar med opdateret security

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som det blandt har været diskuteret på vores forum, har Billund Lufthavn i nogen tid været udfordret i deres security. Henover vinteren førte øgede krav fra myndighederne samt uventet farvel til en række medarbejdere, til køer og forlænget ventetid når rejsende skulle igennem security.

Folkene bag Billund Lufthavn har godt vidst at den var gal og har for længe siden meldt ud, at man arbejdede på højtryk for at forbedre forholdene.

Opdateret security

Nu kan Billund Lufthavn så, i god tid før den travle sommersæson, præsentere et nyt og markant forbedret security område.

Ud over 30 nye medarbejdere, er der investeret i ny og tidssvarende teknologi.

En af de seks nye selvbetjeningssluser. Billede lånt fra lufthavnens Facebook-side.

Lufthavnen har bygget et ekstra spor i security området og som noget helt nyt, tilbyder lufthavnen nu seks selvbetjeningssluser ved indgangen til security.

To af disse nye sluser er dedikeret til Fast Track. Det er godt nyt for rejsende på business class (og andre med Fast Track adgang), da det fremover bliver væsentlig hurtigere at komme igennem security.

Tjek hjemmesiden

De nye tiltag i security området afholder dog ikke Billund Lufthavn fra, at anbefale sine rejsende at komme i ekstra god tid i perioder med spidsbelastning. Lufthavnen anbefaler, at du før afrejse tjekker denne side på deres hjemmeside.

Travlhed ved security. Billede lånt fra lufthavnens hjemmeside.

På siden kan du se om din afgang falder ind under hvad lufthavnen kategorisere som en periode med Mindre travlt, Travlt eller Stor travlhed. I perioder med Stor travlhed anbefales du fortsat, at være i lufthavnen “mindst ½ time tidligere end du ellers ville have gjort”.

Skriv gerne en kommentar, hvis du har prøvet Billund Lufthavns nye security på egen krop.

Kilde: Billund Lufthavn

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *