Blue Air med ny rute til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lavprisselskaberne udvider meget for tiden, og forsøger sig i stor stil på markeder som selskaberne ikke har været vant til. Nu er der nyt fra et af de selskaber man i Danmark ikke høre så meget om.

Blue Air er et rumænsk lavprisselskab som det senere lange stykke tid har ekspanderet kraftigt rundt i Europa. Nu har selskabet besluttet at de udvider en af sine baser i hjemlandet Rumænien, og denne udvidelse kaster 12 ruter af sig hvoraf den ene af disse ruter går til København.

Ruten der er tale om går til Iasi, i Rumænien. Ruten vil fra sommerprogrammets start i 2023 flyve 2 gange om ugen fra den 1 April, med afgange tirsdag og lørdage.

Der vil på tirsdage være tale om en sen aftenafgang. Afgangen vil fra Iasi afgå klokken 20.30, og vil have ankomst i København klokken 21.55. Returflyvningen vil finde sted klokken 22.40, og have ankomst tilbage i Iasi omkring klokken 2 om natten, den efterfølgende dag.

På lørdage rykker tabellen cirka en times tid frem, og der vil være afgang fra Iasi klokken 21.45. Ankomsten i Kastrup vil være omkring klokken 23.10. Returflyvningen fra Kastrup finder sted klokken 23.50, og ankommer tilbage i Iasi omkring klokken 03.15, den efterfølgende dag.

Billetter er lagt til salg hos Blue Air og koster fra 84,99€ pr vej.

Forsidefoto: BongoPlanes/Claus MadsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *