Bo på et Hilton Resort for bare 300 kr. per nat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotellerne kæmper for at fylde værelserne med gæster. Hvis du kombinerer flere forskellige tilbud, kan du få et ophold til en meget fin pris. Dette giver får du et eksempel på i denne artikel.

Hilton har lige nu nogle rigtigt gode tilbud. Dels kan du købe point med en god rabat i loyalitetsprogrammet Hilton Honors. Dels kan du få bonusovernatninger til ganske få point. Resultatet er: Et ophold til en rigtig fin pris.

Vi har stadig ingen viden om, hvornår vi igen kan rejse. Heller ikke, hvilke lande vi kan rejse til. Derfor er dette indlæg er hverken en specifik anbefaling om, hvor du skal tilbringe din næste ferie eller en skjult reklame. Men jeg har valgt at vise, hvordan du kan kombinere 4 forskellige tilbud fra Hilton Honors – og få en ganske fornuftig pris på et ophold. De 4 forskellige tilbud er:

  1. Bonusovernatning til få point i Hilton Honors.
  2. Den velkendte gratis 5. bonusovernatning.
  3. Kampagne på optjening af Hilton Honors point.
  4. Tilbud på køb af Hilton Honors point.

Her er et eksempel

Jeg har fundet dette eksempel: Hilton Hurghada Plaza, et 5-stjernet hotel ved den egyptiske rødehavskyst. Jeg har valgt perioden 18. – 23. marts. Det er afgørende, at opholdet er på 5 nætter. Det hjælper nemlig godt med til at få prisen ned.

Hvad koster en bonusovernatning?

Udgangspunktet er, at du kan få en bonusovernatning på Hilton Hurghada Plaza for 14.000 point.

Som udgangspunkt koster 5 overnatninger altså 70.000 point. Det er en god pris – men det kan gøres billigere.

Det stående tilbud: 5. overnatning er gratis

Alle medlemmer med sølv, guld eller diamantstatus i loyalitetsprogrammet Hilton Honors får den 5. bonusovernatning gratis. Det betyder med andre ord, at du kun skal betale for 4 overnatninger. Dermed er prisen på opholdet reduceres fra 70.000 til 56.000 point

Kampagne: Ekstra bonuspoint på ophold

Lige nu har Hilton Honors en kampagne, hvor du optjener 2.000 point på hvert ophold samt yderligere 5.000 points på den 5. overnatning. Det betyder med andre ord, at du optjener 7.000 point på et 5 dages ophold. Dermed er din “nettopris” kun 49.000 point

Køb billige point

Hilton har indtil 21. marts en kampagne, hvor du kan købe point til halv pris. Du betaler kun 0,5 amerikanske cent per point. Eller med andre ord: Du slipper med at betale 245$ for 49.000 point. Dette er omkring 1500 kroner for alle 5 bonusovernatninger. Eller omkring 300 kroner per nat. Det er en fantastisk god pris for et fem-stjerne Hilton hotel ved det Røde hav.

Tjek dine hotelprogrammer for lignende tilbud

Dette eksempel kan ikke bruges af ny medlemmer i Hilton Honors, da du skal have mindst sølv-status for at få den 5. bonusovernatning gratis. Men tjek de loyalitetsprogramme, du er med i. Måske har de også lige nu en kombination af kampagner med lave priser på bonusovernatninger og muligheden for at købe billige point.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Tom Sumner og bragt på vores amerikanske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *