Borgmester mener lufthavnsplacering i Aarhus skal afklares

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Borgmester Jacob Bundsgaard siger at lufthavnsplacering i Aarhus skal afklares inden et år. Dette er nye toner og et vigtigt skridt i at få afklaret hvordan fremtiden for den nuværende Aarhus Lufthavn er.

Borgmesteren udtaler sig til Jyllands-Posten og siger at han åbner op for en bred debat i Aarhus for at sikre at alle høres.

Dette er en lille sejr for de mange som kæmper for en ny placering af lufthavnen tættere på Aarhus og erhverslivet for dermed at tiltrække flere direkte ruter ud af Aarhus. Det er primært  Facebook-gruppen “Lufthavn til Aarhus” som har samlet en større støtte gruppe blandt både enkeltpersoner og virksonheder.

bonusfeber - LufthavnTilAarhus
Fra Hjemmesiden “Lufthavn til Aarhus”

 

Jacob Bundsgaard udtaler på et byrådsmøde:

Derefter skal en mulig placering og mulige investorer afklares. Det er realistisk, at den proces er afklaret inden for et år.

og

Uanset om man er tilhænger af en ny placering af lufthavnen eller ej, så er det væsentligt med en afklaring af spørgsmålet.

Det som er vigtigt for Aarhus er at sikre at der ikke forsat forsvinder arbejdspladser fra området ligesom man så i marts, da Vestas flyttede 200 arbejdspladser til København.

 

[box style=’info’]

Artikel fra JP

Cover billedet er af Borgmester Jacob Bundsgaard (S). Foto: aarhus.dk

[/box]

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *