BRA er det “hemmelige” flyselskab der starter ruter fra Aarhus

BRA ATR - PR

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

InsideFlyer og andre medier har fået en invitation til et pressemøde i Aarhus Lufthavn i morgen fredag. Der skulle et nyt “hemmeligt” flyselskab starter ruter op. Vi kan nu se at det sandsyneligt er det svenske flyselskab BRA, der starter op.

Vi har kigget på FlightRadar24 i løbet af dagen og fundet ud af at BRA har sendt et fly fra svenske Götland og til Aarhus. Det er netop landet kl 14:17 i dag torsdag.

Aarhus Lufthavn skriver selv følgende i deres presseinvitaiton:

Flyselskabet tager hul på det internationale marked og træder ind i Danmark med tre nye destinationer fra Aarhus. Det nye samarbejde har været et stykke tid undervejs og er et direkte resultat af lufthavnens intensiverede ruteudviklingsarbejde. I første omgang lanceres ruter til destinationer, der ligger helt i tråd med Aarhus Airport’s ambition om at imødekomme østjyderne rejsebehov både inden for forretningsrejser og ferierejser. Samtidig er der stort potentiale for turister, som rejser ind til Aarhusregionen.

Deres nuværende rutenet er kun i Sverige og ser sådan ud:

I morgen er InsideFlyer naturligvis med på pressemødet i Aarhus Lufthavn, hvor vi får bekræftet om det er BRA der er det nye flyselskab og til hvilke ruter de vil starter op på.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *