British Airways varsler: Svag valuta giver dyrere flybilletter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På grund af det svage britiske pund advarer British Airways nu om, at udviklingen kan medføre dyrere billetter hos selskabet. Pundet er faldet til det laveste niveau i syv år efter resultatet af afstemningen om det fremtidige EU-medlemskab.

Det er ikke sjovt at være flyselskab i øjeblikket, hvis man har hovedsæde i England. Det må British Airways sande. Som følge af den næsten kollapsede valuta, det engelske pund, advarer selskabet nu om at priserne på flybilletter sandsynligvis kommer til at stige.

– Som for alle britiske selskaber, der er eksponeret over for inflation, er det et sandsynligt tilfælde at forbrugerne vil se øgede priser siger Willie Walsh, adm. direktør i IAG (International Arlines Group), der er holdingselskabet bag bl.a. British Airways og Iberia.

Willie Walsh ser ikke kun prisstigninger på billetter i horisonten. Stigningerne kan også komme på øvrige varer og tjenester hos British Airways, såfremt pundet fortsætter med at være svag, vurderer han.

 

Artiklen er oprindeligt udgivet på InsideFlyer.no af Peter FoxHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *