Nu er den her: Brussels Airlines app

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Brussels Airlines har fornyelig udgivet deres egen app. Den kan nu hentes i App Store til iOS og Google Play store til Android.

Nu kan rejsende med Brussels Airlines app’en bestille billetter og lave check in. App’en giver også en notifikation når check in åbner. Mobile boardingkort kan også gemmes i app’en eller i Wallet på iOS. Medlemmer af Brussels Airlines’ loyalitetsprogram LOOP kan også se deres pointsaldo. App’en giver også mulighed for at se flyinformation og notifikationer om for eksempel gate eller bagagebånd.

Brussels Airlines appDigital innovation

I følge flyselskabet er der stadig flere passagerer der benytter sig af teknologiske løsninger. For eksempel får Brussels Airlines 500 spørgsmål om dagen på sociale medier og har de udsendt over 100 milioner mobile boardingkort. Derfor bliver 2017 i tegn af digital innovation. App’en vil i fremtidige opdateringer få flere og flere features. Der bliver også arbejdet på en make-over af hjemmesiden for at kunne tilbyde mere personlig betjening. Derudover bliver de interne IT systemer tilpasset for at kunne give kollegaerne og passagerene mere up-to-date information.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *