BWH Hotel Group indgår samarbejde med CIC Hospitality om at åbne 30 Aiden-hoteller og det første kommer i Herning

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

BWH Hotel Group har indgået en samarbejdsaftale med hoteloperatøren CIC Hospitality om at åbne 30 hoteller under kædens nye brand Aiden.

CIC Hospitality er en af de førende hoteloperatører i Skandinavien og driver i dag 20 hoteller i Skandinavien. Ambitionen er at vokse kraftigt i de kommende år. En stor del af væksten skal ske ved at etablere hoteller under Aiden-brandet flere forskellige steder med fokus på Norge og Danmark, hvilket BWH Hotel Group ser frem til.

Vi er meget begejstrede for samarbejdet med CIC Hospitality. Vi har allerede et godt samarbejde, som vi ser frem til at videreudvikle i de kommende år. Det er utroligt spændende at lancere Aiden på det skandinaviske marked sammen med CIC Hospitality.

Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotel Group.

Aiden er en ny generation af moderne hoteller med fokus på bevidste valg, smarte digitale løsninger og strategiske placeringer. For at mindske miljøbelastningen bygges mange af hotellerne med moduler, hvilket er en mere bæredygtig måde at bygge på, da mængden af affald reduceres, og bygningen kan genbruges i større omfang. Desuden vil hotellernes tage i høj grad blive udstyret med solceller, hvilket vil skabe en betydelig og bæredygtig elproduktion.

På hotellerne vil man desuden arbejde med hologramteknologi for at tilbyde digital indtjekning med personlig kontakt, samtidig med at man kan optimere de ansattes engagement i at skabe en unik gæsteoplevelse.

Alt, hvad vi gør hos CIC Hospitality, skal være inspirerende og gennemsyret af omtanke og kreativitet, hvilket passer perfekt til Aiden, som er en helt ny type hotel i sin kategori. Vi er overbeviste om, at gæsterne vil sætte pris på Aiden på grund af de smarte løsninger og fokusset på bæredygtighed kombineret med en god pris, og vi ser frem til at kunne tilbyde dette en række steder rundt om i Skandinavien.

Matthias Tanski, administrerende direktør for CIC Hospitality.

Det første Aiden-hotel åbner i Herning i foråret 2023, og allerede nu er der en række projekter, som åbner i det kommende år.

Om CIC Hospitality
CIC har hovedkontor i Oslo og har mere end 190 ansatte i organisationen. Hotelporteføljen består i dag af 20 hoteller, som primært ligger i Norge, men i 2022 blev der indledt en international ekspansion med åbningen af de to første hoteller i Danmark. Fra 2023 vil CIC etablere omkring 30 hoteller under brandet Aiden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *