BWH Hotel Group lancerer Aiden – et nyt brand på hotelmarkedet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

BWH Hotel Group ekspanderer i Skandinavien og styrker sit tilbud med det nye brand Aiden – et nyt og moderne hotelkoncept.

Aiden er en ny generation af moderne hoteller med fokus på bevidste valg, smarte digitale løsninger og strategiske placeringer.

Målet med Aiden er at skabe en spændende ny gruppe af moderne hoteller i Skandinavien. Hotelmarkedet er i høj grad ret traditionelt og konservativt, og her fandt vi et hul, som vores nye hotelkoncept kan dække. Nu kan vi tilbyde vores gæster nogle overkommelige hoteller med et frisk, ung vibe, som føles innovative og nytænkende. Her kombineres et effektivt ophold med legende miljøer og digitale løsninger. Det skal føles smart, bekvemt og bevidst.

Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotel Group Skandinavien.

Aidens koncepthoteller er moderne, og innovation, smarte løsninger og bæredygtighed er en integreret del. Som et spændende indslag vil hotellerne arbejde med hologrammer som en central del af oplevelsen. Med hologramteknologien kan man tilbyde digital indtjekning med personlig kontakt, samtidig med at man kan optimere de ansattes engagement i at skabe en unik gæsteoplevelse.

BWH Hotel Group – Aiden. Foto: BWH Hotel Group / PR

For at mindske miljøbelastningen bygges mange af hotellerne med moduler, hvilket er en mere bæredygtig måde at bygge på, da mængden af affald reduceres, og bygningen kan genbruges i større omfang. Her kommer det materiale, der anvendes, fra bæredygtige kilder og er i visse tilfælde genvundet. Desuden vil hotellernes tage i høj grad blive udstyret med solceller, hvilket vil skabe en betydelig og bæredygtig elproduktion.

De fleste hoteller vil blive opført på strategiske steder, hvor der er et større flow af mennesker, eksempelvis ved universiteter, større virksomheder og eventsteder. Det første hotel, Aiden by Best Western Herning, åbner den 1. februar i Herning. Det bliver Danmarks første modulbyggede hotel og byder på 204 værelser, fitnesscenter med sauna, konferencelokaler og indbydende opholdsområder, hvor gæsterne kan opholde sig eller arbejde.

Planen er, at en håndfuld hoteller skal åbne allerede i 2023 i samarbejde med CIC Hospitality, som er en af de førende hoteloperatører i Skandinavien, og som i dag driver 20 hoteller, hvoraf en del er med i BWH Hotel Group.

Foto: BWH Hotel Group / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *