BWH Hotel Group tilslutter sig hotelreservationssystemet Techotel Picasso Digital

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

BWH Hotel Group investerer yderligere i Danmark med et nyt bookingsystem for at tilbyde større fleksibilitet til medlemshotellerne, samt for at øge potentialet for, at hotelkoncernen forsat kan vokse.

Den nyligt certificerede integration mellem BWH Hotel Groups centrale reservationssystem og Picasso Digital hotelbookingssystem, giver øgede forretningsmuligheder for brugerne. Nu kan du hurtigt og nemt integrere hotellets PMS med hotelkoncernens CRS, som distribuerer til tusindvis af forskellige aktører verden over.

Med hotellernes høje krav til smarte og fleksible løsninger har hotelkoncernen i samarbejde med mange leverandører på det seneste haft øget fokus på at udvikle sig i området. I dag har medlemshotellerne i langt højere grad fleksible krav til et fleksibelt bookingsystem.

For nylig har BWH Hotel Group lavet store ændringer på dette område, hvor hoteller har mange nye muligheder for at koble deres lokale reservationssystem til vores store globale netværk. Denne integration skaber en spændende mulighed på det danske marked for hoteller, der bruger Picasso Digital til at distribuere deres værelser til vores meget store globale netværk.

Andreas Gottlieb, Chief Growth Officer BWH Hotel Group.

Techotel har hovedkontor og udvikling i København, samt afdelinger i Sverige, Norge, Irland og Storbritannien. Bookingsystemet Picasso Digital indeholder “Mona – din digitale assistent” og bruges i dag af cirka 1.000 hoteller.

Med Picasso Digital vil BWH Hotel Group få flere digitale og bæredygtige funktioner såsom Digital Guest Checkin, Digital Guest Checkout og Digital restaurantservice for at forbedre gæstens oplevelse.

Klaus Ahrenkilde, CEO og ejer Techotel.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *