Cocktail med de bedste udsigter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den klare stjernehimmel og en eksotisk cocktail, stille loungemusik, behagelige temperaturer og udsigt millionbyens tage og dens fascinerende lys. For mange rejsende er dette ingredienserne til en perfekt aften.

Hotelsøgemaskinen Trivago har lavet en liste over hoteller med de skønneste barer i verden, hvor gæster der ikke lider af højdeskræk kan feste eller slappe af. Hvis man har et værelse på barens hotel, skal man kun nogle etager ned, for at lægge sig til at sove. Men selvfølgelig kan du besøge de fleste af disse barer, selvom du ikke er gæst på hotellet.

Når jeg rejser, tilbringer jeg tit en friaften på en restaurant ved floden eller i en skøn gårdhave. Jeg har aldrig tænkt på at tage op på en tagterrasse, før jeg læste om de mange muligheder i forskellige storbyer. Med denne artikel vil vi give dig lidt inspiration til en aften i byen – og vil opfordre til at søge efter en charmerende tagterrasse. Der er mange muligheder i storbyerne – også de byer, vi omtaler i denne artikel, så opsøg et sted, der passer dig.

Hotel The Kimberly, New York

Den rene Manhattan-følelse venter på “Upstairs Bar” på The Kimberly Hotel i New York. Gæsterne kan begynde aftenen med en “The Chrysler” cocktail med udsigt til facaden på Chrysler Building. Man har det godt 30 etager over trængslen på gaderne i “the Big Apple”. Der er mange tagterrasser i New York, men få har en 360-graders panoramaudsigt som “Upstairs Bar”. Derudover er den udendørs bar et godt tip, selv i de koldere måneder. De bevægelige vægge i glas giver læ mod vinden og gulvvarme sørger for en behagelig temperatur.

(c) Hotel The Kimberly New York

Hotel Pulitzer, Barcelona

Fra maj til september kan du nyde cocktails over hustagene i Barcelona på Pulitzers tagterrasse. Flere dage om ugen er der fester med trendy DJs eller live musik. Baren er også kendt for sit brede udvalg af gin-specialiteter.

(c) Hotel Pulitzer

Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso, Cannes

Gæster kan opleve magiske øjeblikke på syvende etage i Rooftop Bar på Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso i Cannes. I luksuriøse omgivelser serveres de bedste franske vine og champagne, mens besøgende kan beundre de maleriske omgivelser på Côte d’Azur.

(c) Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso

Ayana Resort & Spa, Bali

“Rock Bar” på det luksuriøse Ayana Resort & Spa ved Jimbaran Bay på Bali ligger på en 14 meter høj klippe og strækker sig ud i havet. Gæsterne kan nyde en romantisk aften med levende lys, eksotiske drinks og frisk tilberedt sea food, mens havets bølger slår mod klipperne.

(c) Ayana Resort & Spa

Salles Hotel Malaga Centro, Malaga

I hjertet af Málaga kan besøgende nyde en forfriskende jordbær-mojito i baren “Áurea” på taget af Salles Hotel Malaga Centro. Hver aften spiller en DJ musik. Genren varierer fra dag til dag – i løbet af ugen kan du høre alt fra klassisk over jazz til rytmisk musik.

(c) Salles Hotel Malaga Centro

Hotel Tivoli Lisboa, Lissabon

I hjertet af Lissabon – lige ved boulevard Avenida de Liberdade – ligger hotel Tivoli Lisboa. Her kan gæsterne feste på hotellets tag og danse hele sommeraftenen til musikken fra hotellets DJ. Med en “Red Tiger”-cocktail i hånden, du nyde aftenen med udsigt over den portugisiske hovedstad.

(c) Hotel Tivoli Lisboa

Me London

På taget af det trendy Hotel Me London finder du den stilfulde “Radio Rooftop Bar”, hvor gæsterne kan nyde deres cocktails under mottoet ”Dress to impress”. Fra 10. sal har du en storslået udsigt over Tower Bridge, The Shard, London Eye, Parlamentet og Covent Garden. Barens cocktailmenu lokker med originale blandinger som “The Pink One”, “Thames River Iced ME” og “Kiss from a Rose”. Der serveres en række tapas – såsom stegte zucchini-blomster fyldt med gedeost og overtrukket med trøffel honning eller dadler med blåskimmelost svøbt i pancetta.

(c) Hotel Me London

Banyan Tree, Bangkok

Hvis man ikke lider af højdeskræk, kan man besøge “Vertigo & Moon Bar” på Bangkoks Banyan Tree Hotel. Baren ligge på skyskraberens 61. etage og er især populær blandt par, der vil tilbringe en romantisk aften med levende lys på bordet. Og udsigt til den pulserende metropols lyshav.

(c) Banyan Tree Hotel Bangkok

The Ritz-Carlton, Shanghai Pudong

Ritz-Carlton Shanghai Pudong har på 58. etage den højeste beliggende bar i Shanghai, som ikke er overdækket. Gæsterne kan nyde den enestående udsigt over finanskvarteret Pudong mens de nipper til en “Saketini” – en cocktail baseret på sake (den japanske risvin).

(c) The Ritz-Carlton Shanghai Pudong

Four Seasons, Mumbai

I en afslappet lounge-atmosfære kan rejsende afslutte dagen i Mumbai i “AER Lounge Bar” på hotel Four Seasons. Den ligger 34 etager over jorden. Hver dag har man fra kl. 17 til kl. 19 “Happy Hour”. Her kan du nyde solnedgangen og få to drinks til prisen for en.

(c) Four Seasons Hotel Mumbai

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen og bragt på vores tyske søstersideHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *