Condé Nast Traveler: Københavns Lufthavn er verdens syvende bedste lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Condé Nast Traveler har i dag præsenteret resultatet af rejsemagasinets 29. Readers’ Choice Awards. Københavns Lufthavn er placeret som nr. 7 i kategorien “Verdens bedste lufthavne” og dermed den bedst placerede lufthavn i Europa.

Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavne A/S, er meget glad for at blive placeret som nummer 7 på listen over “Verdens bedste lufthavne” og siger følgende:

Passageroplevelsen er selve kernen i vores forretning. For de fleste begynder rejsen allerede i lufthavnen, og vores mål er at gøre det så nemt som muligt at komme igennem, så der også er både tid og energi til at nyde turen til gaten.

Vi er oprigtigt optaget af at forstå de rejsendes ønsker og behov. Hvert år gennemfører vi undersøgelser blandt op mod 100.000 passagerer for at sikre, at vi kan levere det, de efterspørger. Readers’ Choice Award’en er et håndgribeligt bevis på, at vi er på rette vej.

Sidste år rejste over 26 millioner passagerer igennem Københavns Lufthavn. Blot hver tredje passager i lufthavnen er dansker. Resten er internationale rejsende fra hele kloden. Foruden Europas mest effektive lufthavnsdrift byder det københavnske knudepunkt også på verdensklasse shopping- og restaurantoplevelser, der giver de rejsende en forsmag på Danmark og den danske hovedstad. Lufthavnens arkitektur afspejler de nordiske designtraditioner, som i høj grad har været med til at sætte København og Danmark på verdenskortet for rejsende fra alle verdenshjørner. I takt med at lufthavnen har åbnet nye flyruter, er Danmark tilsyneladende rykket endnu længere op på listen over interessante destinationer. Alene i første kvartal 2016 var antallet af turister, der fløj til Københavns Lufthavn, øget med mere end 27% i forhold til samme kvartal sidste år.

insideflyer-dk-koebenhavns-lufthavn-billede-fra-lufthavnen

Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards er rejsebranchens længstlevende og mest prestigefyldte anerkendelse af kvalitet og også kendt som “det bedste af det bedste på rejsemarkedet”. Under chefredaktør Pilar Guzmán er Readers’ Choice Awards blevet mere selektive og mere specifikke på magasinets dækning af de trends og passioner, der inspirerer nutidens rejsende.

Over 300.000 dedikerede læsere – næsten dobbelt så mange som sidste år – kunne stemme på følgende:

  • 7.394 hoteller
  • 606 byer
  • 500 krydstogtskibe
  • 236 øer
  • 196 lufthavne

Det hele er forgået i en spørgeundersøgelse, som det i gennemsnit tog læserne 8,4 minutter at besvare. Resultatet er at du nu kan se de 1.402 bedste rejseoplevelser i verden.

Readers’ Choice Awards præsenteres i novemberudgaven af Condé Nast Traveler, som udkommer 25. oktober 2016. Den komplette liste offentliggøres kun online på www.CNTraveler.com/rcaHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *